Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Abu Dhabi 2016 Formule 1-tickets en reis

Abu Dhabi (27 nov. 2016)

F1-tickets en reizen Abu Dhabi 2016!

De Grand Prix van Abu Dhabi is uniek. Sportstadion.nl mag zich oprecht een specialist noemen en kan je alle ins en outs vertellen over Abu Dhabi en de fantastische nabij gelegen stad Dubai. Wij bieden zowel Formule 1 tickets als Formule 1 reizen aan naar Abu Dhabi in 2016. Een Formule 1 reis naar de Grand Prix van Abu Dhabi is er één om nooit meer te vergeten. Bekijk ons aanbod hieronder en mocht je een woestijnsafari willen meemaken, op kamelen rijden of willen barbecueën in de woestijn, bel dan gerust en wij gaan het verzorgen!
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

  1. Grand Prix Abu Dhabi 2015 - F1 Tickets
    Grand Prix Abu Dhabi 2015 - F1 Tickets

    27 november 2015

    Uitverkocht

    Formule 1-tickets voor de Grand Prix van Abu Dhabi 2015 zijn weer online te boeken. Bekijk de F1-tickets en reserveer direct je favoriete tribune. Bekijk meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Abu Dhabi

Abu Dhabi is de hoofdstad van de emiraat Abu Dhabi en tevens van de Verenigde Arabische Emiraten. Abu Dhabi ligt direct aan de kunst van de Perzische Golf. De stad ligt op een goed uur rijden van Dubai. In Dubai verblijven de meeste Formule 1-fans vanwege het grotere aantal hotels en de enorme hoeveelheid aan verschillende activiteiten in de stad.

Yas Marina Circuit

Het Yas Marina circuit is in 2009 geopend en ontworpen door de beroemde Duitse ontwerper van vele Formule 1-circuits: Hermann Tilke. Het circuit ligt op Yas Island en is naar verluid het duurste autosport circuit dat ooit gemaakt is. De kosten kwamen volgens de media op 1 miljard dollar uiteindelijk om dit prachtige circuit te bouwen. Onderdeel van het circuit zijn een luxe hotel, het Yas Viceroy Abu Dhabi Hotel, en de haven waar dure boten tijdens het Grand Prix-weekend aanleggen voor verschillende feesten en om uiteraard te genieten van de Grand Prix.

Ferrari World

Een leuke attractie om te bezoeken tijdens je Formule 1-weekend in Abu Dhabi is Ferrari World. Ferrari World ligt praktisch naast het circuit en is een 200.000 vierkante meter groot pretpark. Het pretpark werd in november 2010 geopend voor de liefhebbers. Het enorme rode dak van Ferrari World is onderdeel van 's werelds grootste Ferrari logo. Dit Ferrari logo is 65 bij 48,5 meter groot. Ferrari World is absoluut een aanrader om te bezoeken tijdens je Abu Dhabi Grand Prix weekend. Een toegangskaartje kost ongeveer 75 euro.