Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Grand Prix van België (Spa) tickets en busreizen in 2017

België (27 aug. 2017)

F1 tickets België, Spa-Francorchamps 2017

F1 tickets voor Spa-Francorchamps boek je bij Sportstadion.nl. Afgelopen editie hielpen we tienduizenden Formule 1-supporters aan kaartjes en wat was het alle dagen een feest op het circuit van Spa. Wil jij er in 2017 ook bij zijn en Max Verstappen aanmoedigen? Boek dan je tickets voor 31 januari en profiteer van 10% korting!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

 1. Grand Prix België 2017 - F1 Tickets
  Grand Prix België 2017 - F1 Tickets

  25 augustus 2017

  Per persoon vanaf € 20,00 p.p.

  F1-Tickets voor de Grand Prix van België 2017 op het circuit van Spa-Francorchamps zijn nu weer te bestellen op Sportstadion.nl. Bestel je F1-Tickets op tijd en geniet ook van de race op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps! Bekijk meer informatie
 2. Busreis Spa Francorchamps zondag 27 augustus (excl. ticket)
  Busreis Spa Francorchamps zondag 27 augustus (excl. ticket)
   

  27 augustus 2017 - 1 dag
  Busreis - Geen accomodatie

  € 49,95 p.p.

  1-daagse busreis naar de Grand Prix van België vanaf een groot aantal verschillende opstapplaatsen in heel Nederland. Kaarten (alle categorieën) kunnen apart bijgeboekt worden. Bekijk meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Formule 1 in België


De Grand Prix van België werd in 1950 al georganiseerd op het circuit van Spa-Francorchamps. De Grand Prix van België werd in de jaren zeventig en tachtig ook nog een aantal keren op het circuit van Nijvel en Zolder verreden maar sinds halverwege de jaren tachtig is de race niet meer weg te denken van het legendarische Spa-Francorchamps.

Beroemde bochten op Spa-Francorchamps


Een aantal bochten op het circuit van Spa-Francorchamps mag legendarisch genoemd worden. De bochten combinatie onder de naam 'Eau Rouge' onderscheidt de mannen van de jongens volgens een aantal Formule 1-coureurs. De bochtencombinatie is vernoemd naar het riviertje 'Eau Rouge' dat een vertakking is van de rivier Amblève en onder het circuit door loopt. Een andere beroemde bocht is 'La Source', de eerste scherpe bocht na het rechte stuk waar je vanaf Tribune Goud 8 en Tribune Goud 9 goed uitzicht op hebt. Daarnaast spreken ook bochten als Stavelot, Blanchimont en de Bus-Stop Chicane tot de verbeelding. Dankzij de fantastische lay-out en de ligging van het circuit in de uitlopers van de Belgische Ardennen behoort Spa tot de favoriete circuits van coureurs (en fans!) op de Formule 1-kalender van 2017.

Tribune tips


Op Spa-Francorchamps zijn behalve staanplaatsen ook veel soorten tickets te koop voor de tribunes. Er zijn zilveren en gouden tribunes. Populaire tribunes onder Sport Stadion klanten zijn onder andere Goud 8 (steevast als eerste uitverkocht), Goud 1 (de hoofdtribune tegenover de startgrid en pitboxen) en tribune Goud 3. In de zilveren categorie zijn met name Zilver 1 en Zilver 2 erg populair.
Wanneer je naar het ticketoverzicht gaat met daarbij alle prijzen kun je op de blauwe info knop drukken om een foto te bekijken van je uitzicht op de tribune.

Bekijk het prachtige uitzicht vanaf tribune Goud 3 op de video hieronder:


Parkeren op Spa-Francorchamps


Op Spa-Francorchamps zijn een drietal officiële parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen aangewezen met kleuren, te weten rood, geel en groen. De gele parkeerplaats wordt met name gebruikt voor bezoekers van de gouden en zilveren tribune, met uitzondering van Zilver 3. De groene parkeerplaats wordt met name gebruikt voor bezoekers met een staanplaats en tribune Zilver 3 en de rode parkeerplaats is interessant voor Formule 1-fans met een staanplaats.

Het oude Spa-Francorchamps door Martin Brundle