Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Grand Prix van België (Spa) tickets en reizen in 2016

België (28 aug. 2016)

F1-tickets België, Spa-Francorchamps 2016

F1-Tickets voor de Grand Prix van België op Spa-Francorchamps boek je vanaf nu weer veilig en vertrouwd bij Sportstadion.nl! Je Formule 1-kaartjes voor de race op Spa zijn in zowel tribuneplaatsen als staanplaatsen verkrijgbaar. Wees er wel op tijd bij want de laatste jaren waren de tribunes bijna allemaal uitverkocht!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

 1. Grand Prix België 2016 - F1 Tickets
  Grand Prix België 2016 - F1 Tickets

  26 augustus 2016

  Per persoon vanaf € 20,00 p.p.

  F1-Tickets voor de Grand Prix van België 2016 op het circuit van Spa-Francorchamps zijn nu weer te bestellen op Sportstadion.nl. Bestel je F1-Tickets op tijd en geniet ook van de race op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps! Bekijk meer informatie
 2. Busreis Spa Francorchamps zondag 28 augustus (excl. ticket)
  Busreis Spa Francorchamps zondag 28 augustus (excl. ticket)
   

  28 augustus 2016 - 1 dag
  Busreis - Geen accomodatie

  € 49,95 p.p.

  1-daagse busreis naar de Grand Prix van België vanaf een groot aantal verschillende opstapplaatsen in heel Nederland. Kaarten (alle categorieën) kunnen apart bijgeboekt worden. Bekijk meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Formule 1 in België


De Grand Prix van België werd ook in 1950 al georganiseerd op het circuit van Spa-Francorchamps. De Grand Prix van België werd in de jaren zeventig en tachtig ook nog een aantal keren op het circuit van Nijvel en Zolder verreden maar sinds halverwege de jaren tachtig is de race niet meer weg te denken van het legendarische Spa-Francorchamps.

Beroemde bochten op Spa-Francorchamps


Een aantal bochten op het circuit van Spa-Francorchamps mogen legendarisch genoemd worden. De bochten combinatie onder de naam 'Eau Rouge' onderscheidt de mannen van de jongens volgens een aantal Formule 1-coureurs. De bochtencombinatie is vernoemd naar het riviertje 'Eau Rouge' dat een vertakking is van de rivier Amblève en onder het circuit door loopt. Een andere beroemde bocht is 'La Source', de eerste scherpe bocht na het rechte stuk waar je vanaf Tribune 8 en Tribune 9 goed uitzicht op hebt.

Parkeren op Spa-Francorchamps


Op Spa-Francorchamps zijn een drietal officiële parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen aangewezen met kleuren, te weten rood, geel en groen. De gele parkeerplaats wordt met name gebruikt voor bezoekers van de gouden en zilveren tribune, met uitzondering van Zilver 3. De groene parkeerplaats wordt met name gebruikt voor bezoekers met een staanplaats en tribune Zilver 3 en de rode parkeerplaats is eigenlijk alleen interessant voor Formule 1-fans met een staanplaats.

Het oude Spa-Francorchamps door Martin Brundle