0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

F1-tickets Duitsland 2015 Nürburgring

Duitsland (19 juli 2015)

F1-tickets Grand Prix van Duitsland - Nürburgring

De Formule 1-race op de Nürburgring werd in 2013 door Sebastian Vettel gewonnen na een fantastische race. De Grand Prix was een groot succes en duizenden Nederlandse fans genoten van alle actie tijdens een zonovergoten weekend. In 2014 werd de Grand Prix van Duitsland gehouden op Hockenheim en kwam Nico Rosberg als eerste over de finish.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Nürburgring F1-tickets


De Grand Prix van Duitsland 2015 wordt verreden op de Nürburgring. De Nürburgring organiseert samen met Hockenheim om het jaar de Formule 1-race in Duitsland en dit jaar is het de beurt aan de organisatie in de Eifel.
Populaire tribunes op de Nürburgring zijn de Mercedes Tribune T4a en T4 vanwege het unieke uitzicht op de eerste bocht. T4 is verdeeld in drie type kaarten te weten de onderste vier rijen, de eerste ring (Unterrang) van de tribune en de bovenste ring (Oberrang). Populair onder vaders met zonen is de familie tribune T5a. Een kaart voor T5a is geldig voor een volwassene en een kind tot en met 17 jaar oud.

Beste prijsgarantie

Dankzij onze unieke samenwerking met de Nürburgring betalen de duizenden klanten van Sportstadion.nl nooit teveel voor haar Nürburgring tickets. De kaarten zijn in de voorverkoop tot 31 maart ook nog eens 10% goedkoper. Sportstadion.nl heeft voor haar Formule 1-klanten een samenwerking getekend met de Nürburgring waardoor wij één van de weinigen in Europa zijn met deze unieke samenwerking en daardoor onze klanten de beste prijs kan garanderen.