Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

F1-Tickets voor de GP van Hongarije 2015

Hongarije (26 juli 2015)

Formule 1-tickets en reis Hongarije 2015 - de Hungaroring!

Formule 1-tickets en de Formule 1-reis voor de Grand Prix van Hongarije 2015 zijn inmiddels weer te reserveren voor de race op de Hungaroring. De Formule 1-race nabij de hoofdstad Budapest wordt jaarlijks door flink wat Nederlandse F1-fans bezocht. Verreweg de populairste tribune op de Hungaroring in Hongarije is de Red Bull-tribune met een uitzicht over een flink deel van het circuit de Hungaroring.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Grand Prix van Hongarije


De Grand Prix van Hongarije werd in 1986 de eerste Formule 1-race achter het ijzeren gordijn. Het circuit, de Hungaroring, is net even ten noorden van hoofdstad Budapest gebouwd door de overheid en ligt 22 kilometer buiten de stad. In 2001 won Michael Schumacher de Grand Prix van Hongarije en verzekerde daarmee in de zomer al zijn wereldkampioenschap.

Vervoer naar de Hungaroring


Met de auto is het ongeveer 22 kilometer rijden naar de Hungaroring. Vanuit Budapest volg je de snelweg M3 alwaar je snel genoeg borden ziet van de Hungaroring. Op vrijdag, zaterdag en zondag rijden er ook gratis pendelbussen voor fans die een geldig ticket kunnen laten zien. De bussen vertrekken vanuit Budapest aan de Pest-zijde van de Árpád brug in Budapest. Het is ook mogelijk om met de trein naar de Hungaroring te gaan. De trein (genaamd Gödöllõi HÉV) vertrekt ieder half uur van het Örs Vezér tér station en stopt op het tijdelijke treinstation 'Hungaroring'.
Heb je een auto gehuurd dan kun je van Budapest in een half uur naar de Hungaroring rijden. Rondom de Hungaroring zijn verschillende parkeerplaatsen en alle officiële parkeerplaatsen zijn gratis. De grootste parkeerplaatsen bevinden zich achter de hoofdtribunes. Parkeren bij particulieren in de omgeving wordt afgeraden. Behalve dat ze in tegenstelling tot de officiële parkeerplaatsen geld vragen is er geen goede beveiliging voor je auto.