Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Grand Prix Singapore 2016 Formule 1 tickets

Singapore (18 sept. 2016)

F1 tickets Singapore 2016

De Grand Prix van Singapore is een uniek evenement op de Formule 1 kalender. Deze Formule 1 race was de eerste die ooit in het donker werd verreden. In 2008 kwamen de Formule 1 teams voor het eerst met haar bolides naar de stad in Azië en Fernando Alonso won deze bijzondere race. Sportstadion.nl biedt je ook in 2016 weer de beste F1 tickets voor de Grand Prix van Singapore en gegarandeerd de beste prijs!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Formule 1 in Singapore


De Grand Prix van Singapore was in 2008 de eerste Formule 1-race die 's avonds werd verreden. Door de straten van Singapore is het 'Marina Bay Street Circuit' eens per jaar klaar voor de Formule 1-teams en wordt het tot in de late uurtjes verlicht. De eerste Grand Prix van Singapore werd gewonnen door Fernando Alonso in zijn Renault-bolide.

Populaire tribunes


Populaire tribunes op het circuit van Singapore zijn tribune 'Turn 1' en 'Turn 2' in de eerste bocht. Je ziet hier de coureurs op de eerste bocht afkomen wat regelmatig inhaalacties oplevert. Tribune 'Connaught' is ook erg populair vanwege haar uitzicht op een scherpe rechter. Tribune 'Bay' is qua prijs/kwaliteitsverhouding een goed optie. Deze enorm grote tribune is de goedkoopste tribune en biedt naast het uitzicht op het circuit ook uitzicht op het water van 'Marina Bay'.