Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Abonneren op RSS-feed

Voetbalreizen

Voetbalreizen

Voetbalreizen boek je bij Sportstadion.nl

Bij Sportstadion.nl vind je het meest complete aanbod van voetbalreizen in Europa. Voor je voetbalreis naar Arsenal, FC Barcelona, Real Madrid, Borussia Dortmund of één van de vele andere topclubs kan je bij ons terecht. Op onze site boek je je voetbalreis voor alle topwedstrijden in Engeland, Spanje (bijvoorbeeld topclub FC Barcelona), Italië, Frankrijk en Duitsland. Boek nu je voetbalreizen weer gemakkelijk en veilig voor het voetbalseizoen 2016-2017. Uniek bij Sport Stadion is dat we van vele topclubs de enige officiële aanbieder zijn in Nederland.

Boek online je voetbalreis bij Sportstadion.nl


Sport Stadion biedt voetbalreizen naar de mooiste voetbalwedstrijden in Europa waaronder de Champions League, Premier League, Bundesliga, Primera Division, Ligue 1 en de Serie A. Boek je voetbalreis en beleef de meest fantastische voetbalwedstrijden! Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke aanbiedingen en speciale voetbalreizen! Populaire voetbalreizen zijn onder andere de Arsenal voetbalreis, FC Barcelona voetbalreis en de Manchester United voetbalreis.

Hoe ziet een voetbalreis er uit?


Voetbalreizen bij Sportstadion.nl zijn doorgaans driedaagse reizen naar voetbalwedstrijden in het buitenland. Een voetbalreis is meestal inclusief vlucht, overnachting (incl. ontbijt) in de speelstad en uiteraard tickets voor de voetbalwedstrijd. Na je reservering van een voetbalreis ontvang je direct een bevestiging van de voetbalreis per e-mail. De reispapieren volgen omstreeks één a twee weken voor het evenement. Heb je vragen over één van onze voetbalreizen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. We kunnen je alles vertellen over de diverse voetbalreizen die aangeboden worden op Sportstadion.nl.

Vervoer ter plaatse


De transfers in de speelstad zijn niet inbegrepen in onze voetbalreizen, omdat we begrijpen dat iedere voetbalfan zo zijn eigen wensen heeft. In de speelstad kun je behalve het bezoeken van de wedstrijd uiteraard ook de diverse musea bezoeken, de plaatselijke kroeg of een van de vele toeristische attracties. Wil je goede tips over de stad die je gaat bezoeken? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag op weg!

Officiële voetbal tickets


Er worden online veel illegale voetbaltickets verkocht voor buitenlandse voetbalwedstrijden. Sport Stadion biedt je de garantie dat je altijd over officiële tickets beschikt wanneer jij een voetbalreis bij ons boekt. Wij hebben veel geïnvesteerd in onze relatie met de topclubs in Europa en dat heeft er in geresulteerd dat wij voor de Nederlandse markt bijvoorbeeld het enige reisbureau zijn met een exclusief contract bij clubs als Manchester United, Liverpool, Arsenal en Borussia Dortmund. Dankzij deze unieke samenwerking met hen kunnen we je niet alleen de beste plekken in het stadion bieden, maar ook nog eens voor de beste prijs. Daarnaast biedt onze samenwerking je ook vaak leuke extra'tjes. Zo krijg je dankzij onze unieke samenwerking met Borussia Dortmund een gratis fanpakket op je hotelkamer met daarin een sjaaltje, museumticket en tegoed voor wat lekkers in het stadion. Bij Arsenal krijg je van ons bij iedere wedstrijd gratis een voucher van de Arsenal Store (t.w.v. vijf pond) en een voucher voor een gratis museum tour en gratis stadion tour. Die unieke samenwerkingen hebben we veel in geïnvesteerd en zijn we stiekem best een beetje trots op! De samenwerking legt ons ook deels een beperking op, want hoewel we regelmatig de vraag krijgen of we losse voetbal tickets mogen verkopen blijft het antwoord helaas negatief. Officieel is handel in voetbalkaartjes verboden en de clubs waaraan we contractueel verbonden zijn stellen dan ook dat we een voetbalreis moeten verkopen en dat voetbalkaartjes verboden zijn om los aan te bieden. Heb je vragen over onze samenwerking met jouw favoriete topclub schroom dan niet een mailtje te sturen of even te bellen. We organiseren graag jouw ideale voetbalreis!

Groepsreizen en incentives


Voetbal groepsreizen en incentives maken we graag op maat voor bedrijven, voetbalteams en andere groepen van tien personen of meer. Een groepsreis of incentive kan in alle vormen en maten gegoten worden, geheel naar wens van de groep. Privé charters, eigen transfers, reisbegeleiding, presentaties ter plaatsen, lunch en diner - het kan allemaal verzorgd worden door de event managers van Sportstadion.nl. Voor een offerte van een groepsreis vul ons offerteformulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie van een van onze collega's. Meer informatie over onze reizen zijn is uiteraard ook telefonisch op te vragen. We staan je graag te woord op 050 541 2436.

Verzekering voor je voetbalreis


Praktisch alle landen om ons heen hebben een zeer flexibel schema. In Spanje bijvoorbeeld worden de wedstrijden aan het begin van het seizoen alleen nog maar in een bepaald weekend ingedeeld. Pas vijf tot tien dagen voor de wedstrijd maakt de Spaanse bond de exacte speeldag en het tijdstip bekend. Dit gebeurd ook op deze manier in Italië. In Duitsland en Engeland maakt de bond het vaak ruim een tot twee maanden voor het speelweekend bekend. Dit betekend dat het soms mogelijk is dat een wedstrijd verplaatst wordt naar maandagavond, maar het is soms mogelijk dat de bond besluit een wedstrijd in zijn geheel op een totaal andere speeldag in te plannen waardoor je hele reis nog wel geldig is, maar niet meer alles op elkaar aansluit. In samenwerking met Europeesche Verzekeringen biedt Sport Stadion je daarom de wedstrijdverzekering aan. Deze verzekering dekt de verplaatsing van een wedstrijd buiten je reisdagen, maar ook wanneer een wedstrijd door sneeuwval wordt afgelast krijg je van de Europeesche je onkosten vergoedt. Wij raden je dan ook aan om ten alle tijden een wedstrijdverzekering bij je voetbalreis te boeken zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan wanneer de bond besluit om jouw wedstrijd te verplaatsen.