Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Voetbalreizen Engeland, boek je voetbalreis!

Engeland

Voetbalreizen naar Engeland online boeken

Voetbalreizen naar de Premier League in Engeland boek je eenvoudig en vertrouwd bij Sportstadionl.nl. Wij zijn official partner bij bijna alle Engelse topclubs en kunnen je daarom de beste voetbalreizen garanderen naar de Premier League, zodat je niet alleen de best beschikbare stoelen tot je beschikking hebt, maar ook voor de beste prijs. Populaire voetbalreizen in Engeland zijn die naar onder andere: Liverpool, Manchester United en Arsenal.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

 1. main
  Liverpool - FC Barcelona (6-7 Augustus 2016)
   

  6 augustus 2016 - 2 dagen
  Vliegreis - Logies en Ontbijt

  € 349,00 p.p.

  Bezoek het legendarische Wembley voor de wedstrijd tussen Liverpool en FC Barcelona! Deze voetbalreis is inclusief je retourvlucht Amsterdam-Londen, één overnachting in Londen op basis van logies en ontbijt en Club Wembley ticket voor de wedstrijd. Bekijk meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Premier League voetbalreizen: enorm aanbod!


Onze voetbalreizen naar Engeland om de Premier League te bezoeken zijn enorm populair. In Engeland is ooit het moderne voetbal ontstaan en al sinds jaar en dag wordt een bezoek aan een Engels stadion geroemd om de fantastische sfeer die er heerst. Bij Sport Stadion kun je je voetbalreis naar Engeland boeken, maar er moet natuurlijk eerst nog die moeilijke keuze gemaakt worden welke van de vele topclubs je wil bezoeken.

Voetbalreizen naar Londen


Londen, de hoofdstad van Engeland, heeft een enorm aantal professionele voetbalclubs in haar stad. Er spelen in de Premier League vijf Engelse clubs uit Londen: Arsenal, Chelsea, Fulham, Tottenham Hotspur en West Ham United.

Voetbalreizen naar Manchester

Manchester is de grootste studentenstad van Europa en is dus een enorm goede optie voor je voetbalreis naar Engeland wanneer je ook 's avonds of 's nachts de pubs of nachtclubs wilt gaan bezoeken. In Manchester spelen de twee topclubs Manchester United en Manchester City. In het Old Trafford stadion zingen ruim 76.000 fans voor Manchester United, terwijl bij stadsgenoot Manchester City ze in het Etihad Stadium toegezongen worden door 47.000 fans.

Liverpool voetbalreizen


Vlak bij Manchester ligt Liverpool en in Liverpool spelen twee Premier League clubs: Liverpool FC en Everton. Beide clubs hebben haar thuishaven op zo'n 500 meter van elkaar. Stanley Park is het enige wat beide clubs van elkaar scheidt. Beiden liggen ongeveer vijf kilometer buiten het centrum gelegen.

Tips voor je voetbalreis naar Engeland


Wanneer je een Engelse wedstrijd bezoekt en je vindt het leuk om op te gaan in de typische Engelse wedstrijd beleving adviseren we je twee uur voor de wedstrijd al richting het stadion te komen en alle sfeer en gezelligheid op te snuiven buiten het stadion. De clubs met haar stadion in een woonwijk hebben vaak een aantal pubs in de omgeving waar het enorm gezellig is en waar de lokale fans het fantastisch vinden wanneer buitenlandse voetbalfans een voetbalreis hebben ondernomen om hun club aan te komen moedigen.