Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

QPR voetbalreizen, bezoek een wedstrijd!

Queens Park Rangers

Queens Park Rangers (QPR) voetbalreizen met tickets

Je voetbalreis naar QPR begint vandaag! De club uit het westelijke gedeelte van Londen speelt haar wedstrijden op Loftus Road en voor wie eens wat anders wil dan de standaard topclubs uit Londen is dit een fantastisch alternatief! Bekijk hieronder onze voetbalreizen naar QPR en reserveer jouw favoriete QPR-voetbalreis vandaag nog!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

 1. main
  Queens Park Rangers - Bristol City (7-9 mei. 2016)
   

  7 mei 2016 - 3 dagen
  Vliegreis - Logies en Ontbijt

  € 339,00 p.p.

  Bezoek Queens Park Rangers op Loftus in Londen voor de wedstrijd tegen Bristol City in het weekend van 7 mei 2016. Deze voetbalreis is inclusief je retourvlucht Amsterdam-Londen, twee overnachtingen in Londen op basis van logies en ontbijt en tickets voor de wedstrijd. Bekijk meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Een voetbalreis naar QPR is een fantastische beleving. De voetbalreizen naar QPR waren afgelopen seizoen ook weer erg populair onder de klanten van Sportstadion.nl die eens wat anders willen dan een standaard voetbalreis. Wil jij ook je voetbalreis boeken naar QPR, kies dan jouw wedstrijd naar keuze en maak het mee op Loftus Road! Op de hoogte blijven van speciale voetbalreizen? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.