Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Voetbalkaarten en voetbalreizen Italië boeken

Italië

Serie A voetbal: online voetbalreizen boeken

Op Sportstadion.nl kun je eenvoudig en snel voetbalreizen boeken voor wedstrijden in de Italiaanse Serie A. Vlieg van Amsterdam naar Italië, overnacht in een goed hotel en ervaar één van de topwedstrijden van AC Milan, Inter Milan (Internazionale), Juventus, AS Roma of Lazio Roma. Bestel je voetbalreis online via Sportstadion.nl. Zie je de Italiaanse ploegen liever schitteren in de Champions League? Bij ons kun je ook voetbalreizen bestellen voor de Champions League.

Voetbalreizen naar Italië en de Serie A


Italië is het land van de meest fanatieke ‘tifosi’. Het land waar een voetbalwedstrijd zich kan ontpoppen tot een heuse gladiatorenstrijd, maar ook tot een onvervalst theaterstuk. Het land waar het nationale elftal, La Squadra Azzurra, met overgave meezingt met het volkslied, de Fratelli d'Italia. Het land waar de gevestigde voetbalorde een rijke historie kent. In Italië komen begrippen als passie, emotie, dramatiek en strijd samen op een fantastisch podium: de Serie A.

Sinds jaar en dag is de Serie A een gerenommeerde competitie. Vanaf 1929 rolt de bal al in de karaktervolle Italiaanse voetbalstadions. Zoals we in Nederland een traditionele top drie kennen met Ajax, Feyenoord en PSV, kent Italië met Juventus, AC Milan en Internazionale drie clubs met een indrukwekkende geschiedenis. Samen wonnen deze drie teams maar liefst 65 keer de Italiaanse landstitel (de Scudetto). De rijke historie komt tot expressie in alle bestanddelen van de clubs: alles ademt voetbal, waardoor het bezoeken van het stadion een echte belevenis is.

Overigens zijn Juventus, Milan en Inter absoluut niet de enige ploegen die zich mengen in de strijd om de prestigieuze Scudetto. Integendeel. Wat te denken van het AS Roma van Kevin Strootman? Of het zeer ambitieuze Napoli, dat gretig aan de weg timmert? Per slot van rekening zijn er ook nog ploegen als Lazio, Fiorentina en Udinese. Het zijn stuk voor stuk clubs van betekenis, die vele toppers in huis hebben. De Serie A loopt over van prachtige clubs, geweldige clubiconen, meeslepende derby’s en hartstochtelijke supporters, die samen de Italiaanse voetbalcultuur zo mooi maken.

Voetbal is slechts één uithangbord van Italië. Je kan het mediterrane leven proeven. Culinair genot kan je in Italië niet ontgaan. Geniet van de Italiaanse specialiteiten, maar ook van overheerlijke koffie en verrukkelijk ijs. Het land is net zo historierijk en betekenisvol als de voetbalclubs zelf. In veel steden kom je op iedere straathoek een fraai monument tegen. Het land heeft simpelweg onwijs veel te bieden.

Sportstadion.nl biedt voetbalreizen naar diverse topclubs uit de Serie A. Jouw voetbalreis begint hier op Sportstadion.nl. Alle voetbalreizen naar de Italiaanse voetbalcompetitie dit seizoen zijn inclusief reis, verblijf en voetbalkaartjes online te bestellen. Bekijk snel het complete aanbod van voetbalreizen en laat je meeslepen in de schitterende voetbalcultuur.