0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Voetbalreizen naar Liverpool FC

Liverpool

Voetbalreis Liverpool: You'll never walk alone!

Voetbalreizen naar Liverpool zijn populair bij onze klanten. Als enige officiële partner in Nederland ben je bij Sport Stadion aan het juiste adres voor je voetbalreis naar Liverpool. We hebben voor jou alvast je stoelen gereserveerd op de lange zijde in het stadion voor een fantastisch uitzicht op het veld. Bezoek Anfield in Liverpool en zie topspelers zoals Suarez en Gerrard terwijl ze worden toegezongen door de fans: You'll never walk alone!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

 1. Voetbalreis Liverpool - Chelsea (26-28 apr. 2014)

  Voetbalreis Liverpool - Chelsea (26-28 apr. 2014)

   

  26 april 2014 - 3 dagen
  Vliegreis - Logies en Ontbijt

  Uitverkocht

  Bezoek de wedstrijd Liverpool - Chelsea op Anfield op zondag 27 april 2014 om 14.05 uur. Deze voetbalreis naar de Premier League is inclusief retourvlucht Amsterdam - Liverpool, 2 overnachtingen in het Jurys Inn Liverpool, buffet op Anfield en zitplaatsen op de lange zijde. Bekijk meer informatie
 2. Voetbalreis Liverpool - Newcastle United (10-12 mei 2014)

  Voetbalreis Liverpool - Newcastle United (10-12 mei 2014)

   

  10 mei 2014 - 3 dagen
  Vliegreis - Logies en Ontbijt

  Uitverkocht

  Boek je voetbalreis naar Liverpool - Newcastle United op Anfield op zondagmiddag 11 mei 2014! Deze voetbalreis is inclusief vlucht naar Liverpool, 2 overnachtingen in het Jurys Inn hotel, uitgebreid buffet op Anfield, koffie/thee in de rust en kaartjes voor de wedstrijd (luxe stoelen). Bekijk meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

You'll never walk alone!


Anfield Road, het klinkt iedere voetballiefhebber magisch in de oren. Nergens ter wereld klinkt het 'You'll never walk alone' zo mooi als in het roemruchte stadion van Liverpool. Niet zo gek dus dat een voetbalreis naar deze club hoog op het verlanglijstje van veel voetballiefhebbers staat.

Verblijf in Liverpool


De hotels waarmee wij werken in Liverpool bevinden zich allemaal nabij het compacte centrum van de stad. In het centrum van Liverpool zijn veel gezellige winkels en leuke restaurantjes om de dag en avond door te brengen met als hoogtepunt natuurlijk de voetbalwedstrijd van Liverpool FC.

Openbaar vervoer naar Anfield Road


Er zijn verschillende buslijnen die je naar Anfield Road kunnen brengen. Vanaf Paradise St. Interchange pak je lijn 26 of 27. Vanaf 'Queen Square' kun je het beste buslijn 17 pakken en vanaf St. Johns Lane kun je het beste op lijn 917 stappen. Bij alle lijnen kun je uitstappen bij het stadion.

Liverpool restaurant tips


Liverpool kent een flink aantal erg goede restaurants. Het compacte centrum maakt het de voetbalfans die Liverpool bezoeken bijzonder gemakkelijk om van het ene restaurant naar het andere te lopen, maar mocht je van tevoren iets willen reserveren dan adviseren wij je Jamie Olivier's Italian en 'Restaurant Bar & Grill' voor een fantastische lunch of diner.