Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Voetbalreizen Real Madrid

Real Madrid

Voetbalreizen naar Real Madrid

Voetbalreizen naar Real Madrid organiseren we al jaren lang en ze blijven enorm populair. Het Bernabéu stadion is een van de mooiste stadions van Europa. Als voetbalfan moet je eens in je leven de Koninklijke in Madrid bezocht hebben. Sportstadion.nl biedt je voetbalreizen aan met tickets voor alle wedstrijden van Real Madrid tegen scherpe prijzen. Dus boek nu je voetbalreis naar Madrid en zie sterspeler Cristiano Ronaldo schitteren in het indrukwekkende Estadio Santiago Bernabéu!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Real Madrid: De koninklijke!


De Koninklijke uit Madrid, spelend in het maagdelijke wit; Real Madrid is meer dan alleen een voetbalclub. Real Madrid staat voor Spaanse trots, wereldsterren, een roemruchte geschiedenis én en schitterend elftal. Want hoewel Real in Spanje de laatste jaren enigszins in de schaduw van aartsrivaal FC Barcelona staat, is het nog altijd één van de beste teams ter wereld.

Je voetbalreis naar Madrid


Een bezoek aan Real Madrid in het Estadio Santiago Bernabeú is de moeite meer dan waard. Het is het stadion van de WK-finale van 1982 en de Champions League-finale van 2010, tussen Bayern en Inter. In het imposante stadion passen ruim 85.000 fans, waarmee het één van de grootste stadions van Europa is. Gecombineerd met de stad Madrid, waar ook veel te doen en te zien is, is een bezoekje aan Real voor iedere liefhebber een absolute aanrader.

Real Madrid's Santiago Bernabéu


Het Santiago Bernabéu stadion van Real Madrid is een fantastisch stadion om te bezoeken. Het stadion is al sinds 1947 in het bezit van Real Madrid en heeft een capaciteit van maar liefst 85.000 stoelen. Het stadion is na dat van rivaal FC Barcelona het grootste stadion van Spanje en dat zorgt bij iedere thuiswedstrijd van Real Madrid weer voor een fantastische sfeer. Wil je het stadion buiten de thuiswedstrijden om van Real Madrid bezoeken reserveer dan bij je Real Madrid voetbalreis een stadiontour voor slechts een paar tientjes en zie ook nog eens alles achter de schermen van dit prachtige stadion!

De stadiontour van Real Madrid is een aanrader!