Part of

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

Algemene voorwaarden Fan Village Borg

Op de accommodaties 'Chicane', "Pole Position", "The Pitlane" en "The Paddock" zijn de algemene voorwaarden van SportStadion van toepassing inclusief het volgende betreft aansprakelijkheid:

1. Sportstadion kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor verlies, diefstal, schade of letsel berokkend aan of door gebruikers van de via SportStadion geboden accommodatie, hoe deze schade of dit letsel ook is ontstaan.

2. Deelname aan activiteiten, georganiseerd op of door de Fan Village, geschieden geheel voor eigen risico.

3. Gebruikers van de via SportStadion geboden accommodatie, dienen de gedragsregels te respecteren, welke door SportStadion voor de op zijn terrein aanwezige gasten zijn vastgesteld.

4. Medewerkers van Sportstadion op de Fan Village zijn niet gerechtigd om enige uitspraak te doen aangaande aansprakelijkheid van de zijde van Sportstadion.

5. Huisdieren zijn in de accommodaties van SportStadion niet toegestaan. Hierdoor kan u de toegang tot de accommodatie worden ontzegd. Hiervoor ontvangt u geen restitutie van de reissom.

6. Huurder dient een waarborgsom ten bedrage van € 100,- per accommodatie te voldoen. Deze dient ter waarborging van schade, vermissing e/o kosten die SportStadion kan lijden bij niet nakoming van de verplichtingen door Huurder en voor schade toegebracht aan de accommodaties door Huurder e/o haar gebruikers. Huurder is gedurende de huurperiode volledig aansprakelijk voor het normaal gebruik en onbeschadigd opleveren van het gehuurde.