0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

Jouw verblijf op Camping PINK Premium

Op Camping PINK Premium kun je met je eigen tent, vouwwagen, camper of caravan overnachten, maar je kunt ook kiezen voor gemak door een accommodatie te reserveren die al (ingericht!) voor je klaarstaat wanneer je aankomt op Camping PINK Premium. Hieronder worden de verschillende verblijfsmogelijkheden toegelicht. Wanneer je je boeking plaatst vóór 31 januari 2020 ontvang je van ons een gratis ontbijtje per persoon.

Camping Pitches

Verblijf jij op Camping PINK Premium in een eigen tent, caravan, camper of vouwwagen? Reserveer dan een camping pitch en richt deze in zoals jij dat wilt vanaf €37,- per persoon per nacht. Een camping pitch is geschikt voor zowel tenten als voertuigen, zoals campers en caravans. Slaap jij in een voertuig dat langer is dan 7 meter? Geef dat dan aan tijdens het bestelproces zodat wij een XL plek voor je vrijhouden. Als bij aankomst op Camping PINK Premium blijkt dat het voertuig langer is dan aangegeven, dan wordt de toegang geweigerd, omdat er dan simpelweg onvoldoende ruimte beschikbaar is.

De camping pitch wordt bij aankomst op Camping PINK Premium toegewezen door één van onze medewerkers ter plaatse. Je krijgt op basis van het type pitch dat je geboekt hebt een aantal vierkante meters om jouw accommodatie neer te zetten. Na het opzetten van jouw accommodatie kun je de auto parkeren op je eigen pitch. Elke camping pitch geeft recht op één parkeerplaats. Kom je met meerdere auto's? Boek dan tijdens het reserveren een extra parkeerplaats.

BOEK DIRECTAccommodaties

Geen camper, caravan of meegebrachte tent? Dan zijn onderstaande accommodaties iets voor jou. Camping PINK Premium biedt een ruime keuze aan accommodaties.

Luxury Tiny House

De Luxury Tiny House biedt jou een zorgeloos verblijf op Camping PINK Premium. De kamers zijn geschikt voor vier personen en beschikken over comfortabele opgemaakte bedden airconditioning, eigen sanitair (douche en toilet), mini keuken met koelkast, elektriciteit, verlichting, opbergruimte voor je spullen en een afsluitbare deur. Met een verblijf in de Luxury Tiny House geniet je van het comfort van een hotelkamer met de sfeer van de Grand Prix van Oostenrijk!

  BOEK DIRECT 

Comfort Domotent & Comfort PLUS Domotent

Deze stijlvolle accommodatie beschikt over alles wat jij nodig hebt. De Comfort Domotent is een ruime tent (oppervlakte van 24 vierkante meter) en is zeer geschikt om met groepen in te overnachten. De accommodatie is ontworpen op een manier dat je er met gemak in kunt staan. De Comfort Domotent beschikt over eenpersoons campingbedden met een slaapzak. De Comfort PLUS Domotent beschikt over eenpersoons bedden met matras en bedlinnen. Daarnaast is er stroom aanwezig in deze accommodatie.

BOEK DIRECTPrivate Prefab Tent

Deze handige twee-persoonstent is 2 meter lang, 2.30 meter breed en 1 meter hoog. De tent is daarom geschikt om met twee personen in te slapen. De Private Prefab Tent wordt ingericht met twee luchtbedden (1.9 m x 1.2 m) inclusief slaapzak. Daarnaast krijg je een kluisje tot je beschikking waar twee stroomaansluitingen in zitten. Op deze manier kun je je elektronische apparatuur veilig opbergen en opladen.

BOEK DIRECT 

Cosy Event Lodge

De Cosy Event Lodge is een comfortabele houten blokhut accommodatie op Camping PINK Premium. Deze lodge biedt jou een zorgeloos verblijf en is geschikt voor vier personen. Deze accommodatie beschikt over twee comfortabele en opgemaakte stapelbedden, verlichting, elektriciteitsaansluiting en een afsluitbare deur. Met een verblijf in de Event Lodge ga jij volledig uitgerust naar de Red Bull Ring.

BOEK DIRECT