0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

Camping PINK Premium Reglement

Iedereen die een boeking plaatst op Camping PINK Premium respecteert het reglement en zal zich zonder voorbehoud confirmeren aan het hierin gestelde. Elke inbreuk op de hierna volgende richtlijnen kan leiden tot het verder weigeren van de toegang van de overtreder tot Camping PINK Premium. Het plaatsen van tenten, vouwwagens, caravans, campers, auto's etc. en achterlaten van goederen is geheel voor eigen risico. Let op: SportStadion is een wederverkoper van Camping PINK Premium en dus niet de officiële organisator.

Huisregels

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan rekenen op een prettig, veilig en verantwoord verblijf op Camping PINK Premium maken we de volgende afspraken met onze gasten.

 • Drugs, wapens, messen, drones, laserpennen, vuurwerk, gas-en olielampen, grote gasflessen, kaarsen en fakkels zijn allemaal niet toegestaan;
 • Bezoekers gekleed in clubkleding en/of kleding welke bij (een) bepaalde groepering(en) behoren, kunnen worden geweigerd. Uiteraard is kleding van een Formule 1-team geen enkel probleem;
 • Het verspreiden van folders, flyers en/of handelen in goederen is verboden, tenzij daarvoor schriftelijke toestemming is verleend door SportStadion B.V;
 • Huisdieren zijn niet toegestaan;
 • Bij een vroegtijdig vertrek vindt geen restitutie plaats;
 • Alcohol wordt niet verstrekt aan personen onder de 18 jaar (hetzij rechtstreeks of via wederverstrekking). Personen die kennelijk onder invloed van alcohol en/of drugs Camping PINK Premium willen betreden kunnen worden geweigerd. De persoon die aantoonbaar onder invloed is, kan geen aanspraak maken op eventuele vergoeding van toegangsbewijzen, reiskosten en/of alle overige gemaakte kosten;
 • Op Camping PINK Premium gelden alle dagelijkse maatschappelijke normen en waarden. Het dreigen en gebruiken van geweld, discriminerende opmerkingen maken in woord en/of gebaar, seksuele intimidatie, wildplassen en bier gooien worden niet getolereerd. Bij constatering zal de verdere toegang tot Camping PINK Premium worden ontzegd en kan degene worden overgedragen aan de politie. Ook zullen de eventuele schades op de schadeveroorzaker verhaald worden;
 • Bij het niet naleven van onze huisregels zal de (verdere) toegang tot Camping PINK Premium onherroepelijk worden ontzegd en wordt de bezoeker een lokaalverbod aangezegd. Bezoekers en personen die op grond van de wet en de huisregels de toegang tot Camping PINK Premium is ontzegd - om welke reden ook – kunnen geen aanspraak maken op eventuele vergoeding van toegangsbewijzen en/of reiskosten.

Algemeen

Openingstijden
Camping PINK Premium is geopend vanaf donderdag 2 juli tot maandag 6 juli.

Aankomst op Camping PINK Premium
Bij aankomst op Camping PINK Premium ontvang je bij de check-in een polsbandje. Houd deze te allen tijde om, zodat je gemakkelijk het terrein op en af kunt. Zonder polsbandje heb je geen toegang tot Camping PINK Premium.

Minimumleeftijd
Er is geen minimumleeftijd op Camping PINK Premium, maar zorg ervoor dat jij altijd een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, ID-kaart, paspoort) bij je draagt. Alcohol is niet toegestaan voor personen onder de 18 jaar. Bij constatering van gebruik van alcohol onder de 18 jaar kan de verdere toegang tot Camping PINK Premium worden ontzegd.

EHBO
Op Camping PINK Premium is EHBO aanwezig.

Betalen op Camping PINK Premium
Op Camping PINK Premium betaal je overal ''cashless''.

Parkeren
Je kunt gratis parkeren op Camping PINK Premium. Het is toegestaan je voertuig bij je camping pitch te plaatsen. Wanneer je een prefab accommodatie hebt geboekt kun je parkeren op de aangewezen parkeerplaats op Camping PINK Premium. Een extra parkeerplaats kan worden bijgeboekt tijdens het boekingsproces.

Geluidsoverlast
Iedere vorm van (geluids)overlast, in het bijzonder tussen 01.00 en 07.00 uur, dient te worden nagelaten. Gebruik van radio's etc. is toegestaan mits er geen overlast ontstaat voor andere gasten. Het is niet toegestaan om grootschalig en professioneel geluidsapparatuur mee te nemen naar Camping PINK Premium.

Barbecueën
Barbecueën op gas en elektriciteit (230V) is toegestaan op Camping PINK Premium. Een BBQ op kolen en open vuur is verboden.

Afval
Huishoudelijk afval kun je deponeren bij het afvalverzamelpunt. Restafval dient in goed afgesloten vuilniszakken te worden gedeponeerd. Bij vertrek dient de kampeerplaats schoon achter gelaten te worden.

Afstort chemisch toilet
Op Camping PINK Premium is een afstort voor het chemisch toilet aanwezig.

Meebrengen van eigen drank en eten
Je mag eten en drinken meebrengen naar Camping PINK Premium. Let op dat dit niet in glas is verpakt. Glas is taboe op het gehele terrein. Daarnaast is het ook niet toegestaan om grote voedselvoorraden mee te brengen. Op alcohol en voedsel zal gecontroleerd worden op Camping PINK Premium.

Meebrengen van geluidsinstallaties
Enorm grote geluidsinstallaties waarmee je de hele camping van jouw favoriete muziek kunt voorzien zijn niet toegestaan, evenals megafoons en subwoofers. Heb je een kleine geluidsinstallatie bij je, dan bepaalt de beveiliging het maximale volume, niet jij! Zingen en feestvieren mag zolang je buren er geen last van hebben.

Inchecken

Inchecken is alleen mogelijk op aankomstdag waarvoor geboekt is. Een eerdere aankomst op Camping PINK Premium is mogelijk tegen bijbetaling tijdens de check-in. Heb je van vrijdag tot en met maandag geboekt? Dan mag je op vrijdag vanaf 06.00 uur inchecken. De volgende check-in tijden worden gehanteerd op de Village:

 • Check-in op donderdag tussen 06:00 - 22:00 uur
 • Check in op vrijdag tussen 06.00 en 22.00 uur

Bij aankomst op Camping PINK Premium volg je de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Zorg ervoor dat je je voucher en registration card ingevuld bij de hand hebt en dat er één persoon per boeking de check-in doet. Dit zorgt er voor dat wij je zo snel mogelijk kunnen inchecken. Arriveert jouw groep in meerdere delen? Zorg dat iedere auto een kopie voucher bij zich heeft.

Tijdens de check-in ontvang je alle benodigde informatie inclusief je polsbandje en parkeerkaart. Houd je polsbandje altijd om zolang je verblijft op Camping PINK Premium. Zonder polsbandje heb je geen toegang.

Camping Pitch
Zodra je bent ingecheckt rijd je Camping PINK Premium op en volg je de instructies van de medewerkers. De medewerkers wijzen een plaats aan. Het is niet toegestaan zelf een plek te zoeken of een plek vrij te houden. Als je als groep met verschillende ordernummers naast elkaar wilt staan dien je gelijktijdig aan te komen.

Private Prefab Tent - Cosy Event Lodge - Comfort Domotent - Comfort Plus Domotent - Luxury Tiny-House
Wanneer je één van de bovenstaande accommodaties hebt geboekt kun je parkeren op de aangewezen parkeerplaats. Het is niet toegestaan de auto bij je accommodatie te parkeren.

Uitchecken
Vanaf zondag 5 juli 20.00 uur is het mogelijk om Camping PINK Premium te verlaten en mag je met auto het terrein op om je caravan, tent etc. op te halen. Je dient uiterlijk maandag 6 juli vóór 12.00 uur uitgecheckt te zijn.

Camping Pitch & Accommodaties

Stroom
De camping pitches zijn niet standaard voorzien van stroom. Wil je een stroomaansluiting op jouw camping pitch? Reserveer dan een stroomaansluiting op jouw pitch tijdens het bestelproces. Denk eraan zelf een eigen Eurostekker met stroomkabel en/of haspel van tenminste 25 meter mee te nemen, die geschikt is voor buitengebruik. De meeste stroomstoringen komen door slecht materiaal van kabels en/of stekkers. Let op dat je niet teveel watt gebruikt, maximaal 1350 watt per aansluiting. Apparaten zoals Senseo's, waterkokers en föhns dienen specifiek geschikt te zijn voor campinggebruik. Wanneer je meerdere camping pitches wilt boeken let dan op dat je voor alle pitches stroom selecteert. Wanneer je één pitch met stroom en één pitch zonder stroom boekt is er kans dat je niet naast elkaar kunt staan.

Afmetingen camping pitch
De afmeting van jouw camping pitch wordt bepaald op basis van het voertuig waarmee jij arriveert en is afgebakend door middel van lint. Hier dien je binnen te blijven staan. Heb je een verblijfsplaats langer dan 7 meter, dan dien je dit aan te geven tijdens het bestelproces.

Overig

 • Voor de bereikbaarheid van Camping PINK Premium moet te allen tijde een rijroute ten behoeve van hulpverleningsvoertuigen van ten minste 4 meter breedte aanwezig zijn;
 • Bij vragen en/of problemen dien je je te melden bij het personeel.
 • Het is ten strengste verboden om Camping PINK Premium anders te verlaten dan via de aanwezige officiële uitgangen;
 • De Vbeheerder behoudt zich het recht voor dit reglement te wijzigen en elke onvoorziene gebeurtenis op te lossen naar zijn inzicht;
 • Op Camping PINK Premium gaan wij beelden, video’s en foto’s laten maken. Alle gasten op Camping PINK Premium geven goedkeuring dat zij gefotografeerd en gefilmd mogen worden. Beeldmateriaal mag SportStadion gebruiken voor promotiedoeleinden. Zonder accreditatie is het niet toegestaan om professioneel camera apparatuur mee te nemen naar de Village.