0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

Dagretour Zaterdag Grand Prix van België 29-08-2020 (inclusief ticket)

 

Status: beschikbaar

Per persoon vanaf: € 99,00

i
Prijsdetails:
  • Prijs p.p. gebaseerd op 2 personen
  • Exclusief € 2,50 Calamiteitenfonds
  • Exclusief € 8,50 servicekosten o.b.v. verzending binnen Nederland

Totaal prijs: € 99,00

Touringcar Spa-Francorchamps v.v. zaterdag 29 augustus 2020   +€ 0,00
Spa Speed Corner - zaterdag   +€ 0,00

* Verplichte velden

Totaal prijs: € 99,00

Wel naar Spa maar de drukte van de zondag vermijden? Dat kan! Met onze zaterdag dagretour bezoek jij het legendarische circuit, ben je live bij de kwalificatie en vermijd je de drukste dag van dit Grand Prix weekend.

Je tribune ticket is direct inbegrepen waardoor je op geen voordeligere manier de Formule 1 bolides van dichtbij kan bewonderen.

  • Dagretour Zaterdag Grand Prix van België 29-08-2020 (inclusief ticket)
  • Dagretour Zaterdag Grand Prix van België 29-08-2020 (inclusief ticket)
  • Dagretour Zaterdag Grand Prix van België 29-08-2020 (inclusief ticket)
  • Dagretour Zaterdag Grand Prix van België 29-08-2020 (inclusief ticket)
  • Dagretour Zaterdag Grand Prix van België 29-08-2020 (inclusief ticket)
  • Dagretour Zaterdag Grand Prix van België 29-08-2020 (inclusief ticket)
Bezoek de Grand Prix van België op het legendarische Spa-Francorchamps, wellicht het meest iconische circuit van de kalender. Deze ééndaagse busreis brengt je op zaterdag naar het circuit en aan het einde van de dag weer veilig terug naar je vertreklocatie. Met dit arrangement reis je zorgeloos, snel en heel scherp geprijsd en ben jij live bij de derde vrije training én de kwalificatie.

Details Reis

In de vroege ochtend op zaterdag vertrek je vanaf je gekozen opstaplocatie naar Spa-Francorchamps. Je komt aan rond 09.00 uur zodat je niets van het programma hoeft te missen. Hierdoor ben je bij de derde vrije training en de kwalificatie. Aan het einde van de dag vertrekt de bus weer naar jouw opstaplocatie in Nederland.

Opstapplaatsen
• Amsterdam, P+R Sloterdijk, Piarcoplein achter Meininger Hotel 03.45 uur
• Utrecht, P+R Westraven 04.45 uur
• Eindhoven, P+R Meerhoven 06.15 uur
• Maastricht, MVV stadion 07.30 uur

De locaties en tijden zijn indicatief. De definitieve tijden en locaties ontvang je in de reisbescheiden welke je uiterlijk 2 weken voor het evenement ontvangt. Bij te weinig animo zijn wij gerechtigd een opstapplaats te laten vervallen. Geschetste reistijden zijn onder voorbehoud van eventuele en onverwachte vertragingen.

Toegangstickets circuit
In dit arrangement is je toegangsticket voor het circuit inbegrepen. Standaard is dit de Spa Speed Corner tribune bij bocht 9, het uitkomen van Pouhon.

Dagretour Grand Prix van België

Met de bus naar de Grand Prix van België is niet alleen comfortabel, maar ook nog eens ontzettend gezellig! Stel je eens voor om met een grote groep Formule 1-fans uit jouw omgeving de Grand Prix bij te wonen. Tijdens de reis worden de mooiste races besproken evenals de beste inhaalacties en mooiste herinneringen van eerdere bezoeken aan de Formule 1. De tijd vliegt voorbij en voor je het weet sta je in de Ardennen op het circuit van Spa-Francorchamps en parkeert de bus van SportStadion nabij de hoofdingang van het circuit.

Zaterdag 29 augustus 2020
Vandaag vertrek je ’s ochtends vroeg vanaf de door jou gekozen opstapplaats. Hoe laat je vertrekt hangt af van de gekozen locatie. Je zal op tijd aankomen zodat je al het spektakel van vandaag live beleeft! Het hoogtepunt van de dag is om 15.00 uur met de kwalificatie van de Formule 1.

Een goede startplek op Spa is cruciaal. De eerste bocht staat garant voor spektakel, een goede positie is dus belangrijk om ''La Source'' goed door te komen. Vorig jaar zagen wij Leclerc er vandoor gaan met de Pole position, weet Verstappen dit jaar een snaarstrakke ronde te rijden voor de ogen van duizenden oranje fans?

Na de aansluitende race van de Formule 2 vertrek je rond 18:30 uur naar Nederland. Je komt, afhankelijk van je eindbestemming, in de loop van de avond aan.

Let wel, omdat het een toegangsticket voor slechts de zaterdag betreft is er geen goodiebox inbegrepen bij de Spa Speed Corner tribune.
Uitverkocht Nee
Type Vervoer Busreis
Ligging Nee
Locatie Spa-Francorchamps
Accommodatie Nee
Accommodatie Type Geen accomodatie
Classificatie Nee
Vertrekdatum 29 aug. 2020
Retourdatum 29 aug. 2020
Reisduur (dagen) 1
Afstand tot het vliegveld Nee
Afstand tot het evenement Nee
Transfer Luchthaven-Hotel Nee
Transfer Hotel-Evenement Nee
Inclusief • Dagretour per luxe touringcar
• Toegangsticket circuit naar keuze
• Parkeerkosten Circuit
Exclusief • Privé uitgaven voor eten en drinken
Features Nee
Extra's Geen