SportStadion.nl is officieel partner van Max Verstappen

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

Abonneren op RSS-feed

DTM-Tickets 2019

DTM

Officiële DTM-Tickets voor alle races in 2019

Je officiële DTM-tickets voor alle races in 2019 boek je gemakkelijk en veilig op Sportstadion.nl. Wij zijn een officieel verkooppunt voor deze tickets en kunnen je daardoor de beste service bieden voor alle DTM races op de kalender in 2019. Zeker weten dat jij de beste tickets hebt voor jouw favoriete DTM-race? Wacht dan niet te lang en boek je DTM-tickets vandaag nog!

De DTM

De Deutsche Tourenwagen Masters (DTM) is een van de meest prestigieuze kampioenschappen voor toerwagens ter wereld en het strijdtoneel van de Duitse automerken Mercedes-Benz, Audi en BMW. De raceklasse is het succesvolle vervolg op het Deutsche Tourenwagen Meisterschaft, dat in 1996 wegens financiële problemen ophield te bestaan.

DTM races

Aan de DTM-wedstrijden doet een internationaal deelnemersveld van topniveau mee. Vaak zitten daar ook mannen bij die in de Formule 1 hebben gereden. Zo beproefden Mika Häkkinen, David Coulthard, Jean Alesi, Ralf Schumacher, Heinz-Harald Frentzen en Timo Glock hun geluk in de DTM, nadat zij eerder in de koningsklasse van de autosport hadden gereden. En omgekeerd komt ook voor: Christijan Albers en Paul di Resta kregen op basis van hun goede prestaties in de DTM een kans in de Formule 1.

Het DTM-seizoen

Een seizoen in de DTM bestaat doorgaans uit negen races. Een deel van de wedstrijden wordt buiten Duitsland verreden. Het circuit van Zandvoort is een populaire bestemming van het Duitse toerwagencircus, maar moet concurreren met banen in oorden als Rusland, Hongarije en Oostenrijk. Het kampioenschap begint en eindigt traditiegetrouw op de Hockenheimring.