Part of

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

Spa Speed Package | Grand Prix van België

Spa Speed Package
Welkom op de snelste tribune van Spa!


Kies voor de Spa Speed Package en verzeker jezelf van een weekend vol scheurende bolides, adrenaline en geur van brandend rubber.

Bij dit ticket ontvang je een toffe goodiebox boordevol race-items én €15,00 aan cateringtegoed om een hapje en een drankje te kopen op het circuit.

Om een geweldige sfeer te garanderen draait er vooraf aan de race een DJ op de tribune die het feest compleet maakt. Mis het niet en verzeker jezelf van dit speciale pakket!

BOEK DIRECT

 

Spa Speed Corner
Locatie van de tribune


De razendsnelle tribune staat bij de fans ook wel bekend als 'Speed Corner'. Deze naam is te danken aan de snelheid waarmee de auto's optrekken op dit stuk van het circuit.

De auto's rijden met 195 km/h uit bocht 9 en behalen snelheden van boven de 300 km/h voordat ze bocht 10 ingaan. Vanaf hier zie je pas écht waartoe de indrukwekkende Formule 1-wagens in staat zijn.

De tribune beschikt over genummerde zitplaatsen en aan de overzijde van het circuit wordt een groot videoscherm geplaatst, zodat je geen moment van de race mist.

 

Spa Speed Package
Meer dan een tribune


Formule 1 beleef je samen met je vrienden, families of collega's. Om jullie bezoek aan de Grand Prix te vieren ontvang je per persoon €15,00 aan tegoed om te besteden aan een hapje en een drankje. Het eerste rondje is dus van ons!

Om de tribune éxtra gezellig te maken zorgt een DJ voor de entertainment voor, tijdens en na de race. Uiteraard wordt er geen muziek gedraaid tijdens de Formule 1-trainingen, kwalificatie en de race.

 

Goodiebox
Spa Speed Package


Jouw bezoek aan de Grand Prix van België is niet compleet zonder een toffe goodiebox. Naast je toegangsticket voor het race-weekend ontvang jij de volgende extra's:

  • €15,00 cateringtegoed op het circuit
  • Keycord en tickethouder
  • Unieke cap
  • Grand Prix België programmaboekje
  • Zes maanden Motorsport.com Prime abonnement
  • F1 Racing Magazine
  • DJ op de tribune

 
 
 

Veelgestelde vragen


Wanneer is de Grand Prix van België 2019?
De Grand Prix van België wordt gereden op zondag 1 september 2019.


Op welke dagen is mijn Spa Speed Package ticket geldig?
Je hebt de mogelijkheid om zowel zondag- als weekendtickets te bestellen voor dit pakket. Een weekendkaart is geldig van donderdag (pitlane walk) tot en met zondag.


Hoeveel tickets kan ik per order bestellen?
Je kunt maximaal 20 tickets per order bestellen. Wil je de Spa Speed Package reserveren voor een groep vanaf 21 personen? Geen probleem, je kunt contact met ons opnemen zodat wij je bestelling in orde kunnen maken.


Beschikt de tribune over genummerde zitplaatsen?
Ja, de tribune heeft genummerde zitplaatsen, zodat je verzekerd bent van een eigen plek op de tribune. Stoelnummers kunnen niet zelf worden gekozen.


Kan ik met meerdere personen naast elkaar zitten?
Ja, dat is mogelijk. Alle tickets in één order plaatsen wij altijd naast elkaar. Wil je de Spa Speed Package boeken met een groep groter dan 20 personen? Stuur ons dan een e-mail of bel met één van onze collega's via 050 541 2436. Houd er rekening mee dat we verschillende orders niet naast elkaar kunnen plaatsen. Zorg er dus voor dat je al je tickets in één bestelling plaatst.


Wat zit er in mijn goodiebox?
Je ontvangt van ons een goodiebox met daarin €15,- cateringtegoed, een keycord en tickethouder, een unieke cap, een programmaboekje, een F1Racing magazine en zes maanden gratis Motorsport.com prime.


Wanneer worden mijn pakket verzonden?
Jouw bestelling wordt uiterlijk twee weken vóór de Grand Prix van België 2019 verstuurd naar het opgegeven afleveradres. Wil jij je afleveradres tussentijds wijzigen? Stuur dan een e-mail onder vermelding van je ordernummer of bel met één van onze collega's via 050 541 2436 zodat we het afleveradres kunnen wijzigen.


Zijn er speciale tarieven voor kinderen?
Voor de Spa Speed Package is er geen speciaal kindertarief beschikbaar


Is de Spa Speed Package geschikt voor mindervaliden?
De tribune in dit pakket is helaas niet toegankelijk voor mindervaliden. Wel heeft Circuit Spa-Francorchamps een rolstoelplatform waar een beperkt aantal kaarten voor beschikbaar zijn. Wil jij kaarten bestellen voor het rolstoelplatform? Neem dan contact met ons op via een e-mail of bel met één van onze collega's via 050 541 2436 zodat wij de mogelijkheden met je kunnen bespreken.


De algemene voorwaarden