0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

Spa-Francorchamps 2020: Campings

Verblijf tijdens de Grand Prix van België op Camping Geel of Groen vlakbij het circuit van Spa en vermijd de verkeersdrukte rondom het circuit. er zijn meerdere opties tot overnachten rondom het circuit.
 • Spa-Francorchamps 2020: Campings
 • Spa-Francorchamps 2020: Campings
 • Spa-Francorchamps 2020: Campings

Prijzen en Boeken

Camping Groen

  Camping Groen - Weekend Weekend
€ 179,00 p.p. i
Prijsdetails:
 • Exclusief € 8,50 servicekosten o.b.v. verzending binnen Nederland
 • Prijs per plaats
  Camping Groen - Zaterdag t/m Zondag Zaterdag - Zondag
€ 69,00 p.p. i
Prijsdetails:
 • Exclusief € 8,50 servicekosten o.b.v. verzending binnen Nederland
 • Prijs per plaats

Camping Geel

  Camping Geel - Zaterdag t/m Zondag Zaterdag - Zondag
€ 69,00 p.p. i
Prijsdetails:
 • Exclusief € 8,50 servicekosten o.b.v. verzending binnen Nederland
 • Prijs per plaats
  Camping Geel - Weekend Weekend
€ 179,00 p.p. i
Prijsdetails:
 • Exclusief € 8,50 servicekosten o.b.v. verzending binnen Nederland
 • Prijs per plaats

Verblijf tijdens het Grand Prix weekend op Camping Geel of Groen

Tijdens het Grand Prix weekend heb je de mogelijkheid om rondom het circuit van Spa - Francorchamps te overnachten op Camping Geel of Camping Groen. Het grote voordeel hiervan is dat je de verkeersdrukte, die rondom Spa plaatsvindt, omzeilt en aan het einde van de racedag snel weer bij je tent of caravan bent. De campings rondom het circuit zijn ingedeeld in twee kleuren: Geel en Groen. Camping Geel staat bekend als de 'familie-camping' en het zal hier dan ook iets rustiger zijn dan de groene camping. Houd er echter wel rekening mee dat het gaat om een Formule 1 camping en het dus nooit volledig stil zal zijn. Camping Groen staat bekend als de feest-camping en hier zal er dan ook 24 uur per dag een feest sfeer aanwezig zijn, inclusief al het bijbehorende geluid. Houd hier dus rekening mee wanneer je jouw camping selecteert. Camping Geel ligt ten opzichte van Camping Groen wat verder van het circuit af.

Faciliteiten op de camping

Tijdens het Grand Prix weekend zijn er zeer beperkt waterpunten beschikbaar en kan je (evt. tegen een toeslag) gebruik maken van mobiele douches en toiletten. Er is geen stroom aanwezig op de campings Geel en Groen. De toiletten en douches zullen in de vorm van dixies zijn. Iedere campingplaats is ca. 40 m2 groot en is bestemd voor een caravan of tent, inclusief een parkeerplaats voor een auto. Je kunt er ook voor kiezen met een camper te komen, echter is er dan geen mogelijkheid voor het parkeren van een extra auto. Het aantal personen dat toegestaan per campingplaats is vastgesteld op maximaal vijf. Je koopt een campingkaart per standplaats en niet per persoon.

SportStadion kan geenszins een garantie geven over de uiteindelijk toegewezen campingplaats noch over de loopafstand naar het circuit. De campingplaatsen worden ter plaatse toegewezen en hier hebben wij geen invloed op.

Er worden tijdens het Grand Prix weekend op diverse plaatsen op de camping barbecues georganiseerd en deze worden toegestaan mits deze keurig onder controle gehouden worden. Vuurwerk en brandhaarden zijn ten strengste verboden.

Verblijfsopties

SportStadion biedt je twee opties aan voor het verblijf op de camping:
Geheel weekend
Met een campingplaats voor een heel weekend mag je vanaf donderdagochtend 08.00 uur de camping betreden en dien je uiterlijk maandagochtend 11.00 uur weer te vertrekken.
Zaterdag t/m Zondag
Bij deze optie mag je vanaf zaterdagochtend 05.00 uur de camping betreden en dien je zondag na de race de camping weer te verlaten.

Toegang tot het circuit

Een campingkaart geeft je geen toegang tot het circuit. Om de race te bezoeken heb je een aanvullend toegangsticket nodig voor de Grand Prix. Deze kan je hier bestellen

FAQ Campings Spa-Francorchamps

Bekijk voor eventuele vragen onze FAQ pagina Spa-Francorchamps Campings

Locatie Spa-Francorchamps
Uitverkocht Nee
Datum Aanvang 27 aug. 2020
Datum Eind 30 aug. 2020