0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Formule 1 tickets en reizen - Australië (Melbourne) 2017

Australië (26 maart 2017)

F1 tickets en Reizen - Grand Prix van Australië 2017

Formule 1 tickets en reizen voor de Grand Prix van Australië 2017 in Melbourne zijn nu weer te reserveren bij Sport Stadion. In 2016 werd de Grand Prix gewonnen door Nico Rosberg. De Duitser stond na een fantastische race in Australië op de hoogste trede van het podium. F1 tickets en reizen voor de Grand Prix van Australië 2017 zijn nu te reserveren. Wees er bij in het weekend van 24-26 maart 2017!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Melbourne, Australië


De Grand Prix van Australië wordt sinds 1996 verreden in Melbourne, de hoofdstad van de Australische deelstaat Victoria. Op een enkele uitzondering na is de race op het circuit van Albert Park de vaste openingsrace van de Formule 1-kalender. De stad Melbourne kent ruim vier miljoen inwoners en is daarmee na Sydney de grootste stad van het land. De stad is genoemd naar de Engelse politicus Lord Melbourne, die ten tijde van de oprichting van de stad in 1835 Minister-President van Groot Brittannië was en zelf geboren in het kleine Engelse plaatsje Melbourne.

De stad is prachtig om te bezoeken en kent vele toeristische trekpleisters. Formule 1-fans die de Grand Prix van Australië bezoeken kunnen naast de Formule 1 ook hun hart ophalen in de stad. Populair om te bezoeken is St. Paul's Cathedral, de Roy Botanic Gardens, de Melbourne Zoo en het Melbourne aquarium. Naast de Formule 1 organiseert Melbourne ook ieder jaar de Australian Open, één van de vier grote Grand Slam tennistoernooien.

Openbaar vervoer in Melbourne


Rondreizen in Melbourne wordt je erg gemakkelijk gemaakt met het uitgebreide netwerk van tramlijnen. Een dagkaart om binnen het centrum van Melbourne te reizen met het openbaar vervoer kost slechts twee en een halve euro. Met de metro kun je dan ook het beste naar het Formule 1-circuit reizen tijdens het Grand Prix weekend.