Part of

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

Grand Prix Azerbeidzjan 2020

Azerbeidzjan (7 juni 2020)

Laat je verbluffen door de scheurende bolides op het asfalt van het Baku Street Circuit. Dit stratencircuit beschikt over 20 bochten en heeft alle ingrediënten voor een fantastisch racespektakel. Zal het Lewis Hamilton opnieuw lukken te zegevieren in de straten van Baku? Verzeker jezelf van een ticket en maak het van dichtbij mee!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn over de ticketverkoop van de Grand Prix van Azerbeidzjan in 2020?
Vul dan dit Inschrijfformulier in en we laten je weten wanneer wij weer tickets in de verkoop hebben.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Het circuit beschikt over 20 bochten, waarvan een aantal zeer haakse en snelle doordraaiers. Er is dus veel ruimte voor inhaalacties, wat de race erg spectaculair maakt. Bekijk het zelf door tickets te boeken bij Sportstadion voor de GP van Baku!

GP Azerbeidzjan

Wil jij de scheurende banden van de Formule 1 bolides op de GP van Azerbeidzjan van dichtbij bekijken? Boek dan nu jouw tickets via SportStadion. Het circuit van Baku is 6 kilometer lang en het is daarmee het op één na grootste circuit van de F1-kalender. Tevens is het circuit ook één van de snelste circuits! De GP in Azerbeidzjan is een race die menig Formule 1-liefhebber het hart sneller doet kloppen. Ben jij een échte liefhebber van de Formule 1? Bekijk dan ook eens ons totaaloverzicht F1 tickets

Formule 1 Azerbeidzjan

Sportstadion is al jaren het officiële verkooppunt voor Formule 1 Azerbeidzjan tickets. Tijdens de Formule 1 in Azerbeidzjan kun je ook een dagje op pad gaan naar de stad Baku. Deze stad biedt vele bezienswaardigheden zoals de Maagdentoren en het Shirvanshah Paleis.

Formule 1 Baku

Sportstadion neemt jou en je vrienden of familie mee naar de Formule 1 in Baku. Dit stratencircuit heeft een aantal eyecatchers waarvan de liefhebber zal smullen. Zo loopt bocht 8 via een ultra smal gedeelte omhoog langs een kasteel en ook bocht 13 zal met een razendsnelle knik naar links spectaculair zijn. Heb je nog vragen over het boeken van tickets voor de Formule 1 in Baku? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice, zij helpen je graag verder!