0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

Grand Prix Bahrein 2020

Bahrein (UITGESTELD)

Laat je meeslepen in de spannende strijd tussen de scheurende bolides tijdens de Grand Prix in Bahrein. Net als de Formule 1 in Singapore en Abu Dhabi wordt ook deze race tijdens de avonduren gereden. Dit zorgt voor een unieke sfeer op het moderne Bahrein International Circuit.

De voorverkoop voor de Grand Prix van Bahrein 2020 is nog niet gestart. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de mogelijkheden? Vul dan hier jouw gegevens in en wij nemen contact met jou op zodra de verkoop is gestart.

Het circuit kent een totaal van 15 bochten, waaronder een zeer lastige links-rechts-links combinatie die de vaardigheden van alle coureurs zwaar op de proef stelt. Een reis naar de GP van Bahrein biedt je niet alleen de mogelijkheid om een spannende race te bekijken. Zo biedt de hoofdstad Manama vele prachtige bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn!

GP Bahrein tickets

Wil jij Max Verstappen live in actie zien op het spannende Bahrein International Circuit? Boek dan eenvoudig jouw GP Bahrein tickets bij Sportstadion! Al sinds jaren zijn wij het officiële verkooppunt voor F1 tickets! Onze kaarten zijn niet alleen origineel, zij bieden jou en je vrienden of familie ook nog eens de best beschikbare plekken op de tribune. Heb je nog vragen over het boeken van GP Bahrein tickets? Neem dan gerust contact op met onze vakkundige klantenservice. Ons personeel helpt je graag verder!