SportStadion.nl is officieel partner van Max Verstappen

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

Grand Prix België 2018 - busreis

Busreizen

Kies je voor gemak dan ga je met de bus naar de Grand Prix van België op Spa-Francorchamps. Onze Formule 1-busreis brengt je vanaf de gekozen opstapplaats in Nederland naar het circuit van Spa-Francorchamps. Vanaf slechts € 54,00 reis je comfortabel naar de Grand Prix van België.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

 1. Busreis Spa-Francorchamps zondag 26 augustus inclusief staanplaats
  Busreis Spa-Francorchamps zondag 26 augustus inclusief staanplaats
   

  26 augustus 2018 - 1 dag
  Busreis - Geen accomodatie

  Per persoon vanaf: € 165,00

  i
  Prijsdetails:
  • Prijs p.p. gebaseerd op 2 personen
  • Exclusief € 2,50 Calamiteitenfonds
  • Exclusief € 8,50 servicekosten o.b.v. verzending binnen Nederland

  Deze eendaagse busreis naar de racedag van de Grand Prix van België op zondag is inclusief busreis en bronzen toegangsticket (staanplaats).

  Boek nu je busreis inclusief ticket en bezoek het prachtige circuit van Spa-Francorchamps. Bekijk meer informatie
 2. Busreis Spa Francorchamps zondag 26 augustus (excl. ticket)
  Busreis Spa Francorchamps zondag 26 augustus (excl. ticket)
  Vanaf

  Normale prijs: € 54,00 p.p.

  Speciale prijs:   € 49,00 p.p.

  i
  Prijsdetails:
  • Exclusief € 8,50 servicekosten o.b.v. verzending binnen Nederland

  Deze ééndaagse busreis naar de racedag van de Grand Prix van België op zondag zorgt er voor dat je vervoer naar het circuit geregeld is! De bus vertrekt vanaf een groot aantal verschillende opstapplaatsen in Nederland naar Spa-Francorchamps. Vergeet niet je ticket bij te bestellen. Bekijk meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Met de bus naar de Grand Prix van België is niet alleen ontzettend gezellig, maar ook nog eens ideaal als je een geen zin hebt om zelf een parkeerplekje te vinden, graag een biertje drinkt op het circuit en van het gemak houdt om vanaf geselecteerde opstapplaatsen opgehaald en terug gebracht te worden.

Busreis Spa-Francorchamps België

Onze busreis start vanuit diverse opstapplaatsen in Nederland. Of je nou in Groningen, Amsterdam of Eindhoven woont er is altijd een opstapplaats in de buurt. De definitieve vertrektijden maken we aan de hand van het aantal passagiers één à twee weken voor vertrek bekend. De busreis houdt zo goed mogelijk rekening met de mogelijke files rondom het circuit en zal daarom vroeg op het circuit altijd aankomen zodat we niets van de actie zullen missen. De Formule 2, GP3 en natuurlijk de Formule 1-race kun je na een ontspannen busreis allemaal geen meemaken!

Ontbijt in de Formule 1-busreis naar België

Wil je je reis goed beginnen? Kies dan je ontbijtje er bij tijdens het bestellen, want dan zorgen wij dat er een heerlijk ontbijtje voor je klaar ligt in de bus. Stap in op de door jou gekozen opstapplaats, ontvang bij het instappen je verse ontbijt en ga lekker zitten voor de reis naar Spa-Francorchamps. Tijdens de busreis is het mogelijk om tegen betaling koffie en thee te bestellen.

Gezelligheid met Formule 1-fans in de bus

Met de bus naar de Grand Prix van België is niet alleen comfortabel, maar ook nog eens ontzettend gezellig! Stel je eens voor om met een grote groep Formule 1-fans uit jouw omgeving de Grand Prix bij te wonen. Tijdens de reis worden de mooiste races besproken, de beste inhaalacties en mooiste herinneringen van eerdere bezoeken aan de Formule 1. De tijd vliegt voorbij en voor je het weet sta je in de Ardennen op het circuit van Spa-Francorchamps en parkeert de bus van SportStadion nabij de hoofdingang van het circuit.