SportStadion.nl is officieel partner van Max Verstappen

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

Grand Prix België 2018

België (26 aug. 2018)

F1 tickets België, Spa-Francorchamps 2018

Op het Circuit Spa-Francorchamps, in het hart van de Belgische Ardennen, nemen de zwaargewichten van de Formule 1 het tegen elkaar op in de GP van België. Bekijk live hoe Max Verstappen gaat proberen om zijn thuisrace op zijn naam te kunnen schrijven.

Benieuwd naar het tijdschema voor het race-weekend in België? Deze bekijk je hier: Tijdschema GP België 2018

Wij bieden jou de mogelijkheid om samen met jouw vrienden plaats te nemen op de Max Verstappen tribune. Geniet samen van de spannende strijd en laat je meeslepen in de met adrenaline gevulde GP in België.

GP Spa

Met recht behoort het Circuit Spa-Francorchamps tot één van de meest geliefde banen op de Formule 1 kalender. De GP in Spa heeft alle ingrediënten voor een bloedstollende races. Bochten als ‘Eau Rouge’ en ‘Blanchimont’ maken deze race tot een échte klassieker. Wil jij de verrichtingen van Max Verstappen op de voet volgen? Naast de GP in Spa heeft ook de GP in Oostenrijk zijn eigen Max Verstappen tribune. Voor een compleet overzicht van alle races die wij aanbieden bekijk je het totaaloverzicht F1 tickets.

  

FAQ


Wanneer is de Grand Prix van België 2018?
De definitieve Formule 1 kalender voor het seizoen 2018 is bekend en de Grand Prix van België staat gepland op zondag 26 augustus 2018.

Waar is de Max Verstappen Tribune Spa Francorchamps 2018 gesitueerd op het circuit?
De Max Verstappen Tribune zal in 2018 worden opgebouwd bij het uitkomen van de bocht ‘Pouhon’. In deze dubbele linkerbocht bereiken de coureurs snelheden van boven de 250 km/u. Recht tegenover de zitplaatsen op de tribune worden grote videoschermen geplaatst waarop je de gehele race kunt volgen

Eten, drinken, en vrolijk zijn
In de directe ligging van de Max Verstappen Tribune zijn voldoende toiletten en eet-en drinkgelegenheden aanwezig. Ook zijn wij in overleg met de het circuit over een eigen oranje fan-zone.

Zijn de zitplaatsen van de Max Verstappen tribune genummerd?
Nee, de zitplaatsen zijn ongenummerd.

Kan ik met meerdere personen naast elkaar zitten?
Ja, dat kan. Juist om in te spelen op de wens van veel fans om naast elkaar te kunnen zitten met kleine of grote groepen vrienden, hebben wij in overleg met het circuit besloten dat de Max Verstappen Tribune ongenummerde seats heeft. Je kunt dan zelf met alle (nieuwe) vrienden gaan zitten waar je wil.

Kan ik voor meer dan 10 personen boeken?
Ja, dat kan, echter alleen door even met ons contact op te nemen aangezien je op de website voor maximaal 10 personen een ticket in een order kunt boeken. Mocht je met meer dan 10 personen naar de Grand Prix willen, dan ben je meer dan welkom. Stuur een korte e-mail naar info@sportstadion.nl en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om dit te regelen.

Is het Max Verstappen Tribune entreeticket inclusief een goodiebag?
Ook in 2018 willen wij natuurlijk weer een oranje zee van fans op de Max Verstappen Tribune. Samen met Max gaan wij een gaaf exclusief Max Verstappen t-shirt 2018 ontwerpen. Bij aankoop van een weekend-, zondag- of zaterdagticket ontvang je dit gave shirt. Tevens ontvang je bij aankoop van een weekend- of zondagticket nog een leuke goodiebag.

Zijn de tribunes toegankelijk voor rolstoelen?
Nee, helaas is het niet mogelijk de tribunes in Spa uit te rusten met een rolstoelgedeelte. Wij bieden onze excuses hier voor aan. Er zijn andere mogelijkheden voor fans in een rolstoel. Op het circuit bevindt zich een speciaal platform voor rolstoelen. Stuur een korte e-mail naar info@sportstadion.nl en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om dit te regelen.

Zijn er speciale tarieven voor kinderen?
Gezien de zeer scherpe entreeprijzen van de Max Verstappen tribune 2018 zijn er geen speciale kindertarieven op deze tribune. Kinderen tot 4 jaar mogen echter op schoot van hun ouder of begeleider zitten en voor hen hoeft geen ticket gekocht te worden.

Mag ik tickets zakelijk wederverkopen?
Het is wederverkopers niet toegestaan om zonder vooraf schriftelijke toestemming van SportStadion tickets van de Max Verstappen Tribunes te kopen en weder te verkopen als bemiddelaar aan derden zijnde natuurlijke of zakelijke klanten.

De algemene voorwaarden