0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Formule 1 Grand Prix van Canada tickets en reizen

Canada (11 juni 2017)

F1 Tickets Canada (Montreal) 2017!

F1 tickets en reizen voor de Grand Prix van Canada 2017 zijn weer te reserveren. Wees er bij in de zomer van 2017 en geniet van de Formule 1-race in Montreal. Deze fantastische en bruisende stad ademt autosport tijdens het Formule 1-weekend. Canada heet je van harte welkom!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

 1. Formule 1 Tickets Canada, Montreal
  Formule 1 Tickets Canada, Montreal

  9 juni 2017

  Per persoon vanaf € 36,00 p.p.

  Formule 1-tickets voor de Grand Prix van Canada 2017 in Montreal zijn weer te reserveren. Bekijk onze complete aanbod en reserveer je favoriete plekken op een van de tribunes op het Gilles Villeneuve Circuit. Bekijk meer informatie
 2. Formule 1-reis Grand Prix Canada Montreal (8-12 juni 2017)
  Formule 1-reis Grand Prix Canada Montreal (8-12 juni 2017)
   

  8 juni 2017 - dag
  Vliegreis - Logies en Ontbijt

  € 1.999,00 p.p.

  Bezoek de geweldige stad Montreal in deze zeer compleet verzorgde Formule 1-reis naar Canada. Deze reis is niet alleen inclusief je rechtstreekse retourvlucht van Amsterdam naar Montreal, maar tevens inbegrepen zijn vier hotelovernachtingen in het zeer centraal gelegen (downtown) Le Centre Sheraton Hotel op basis van logies en ontbijt en vervoer ter plaatse. Een van onze favoriete bestemmingen op de F1-kalender! Bekijk meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Over het Circuit Gilles Villeneuve

De Grand Prix van Canada is zonder twijfel één van de hoogtepunten van het Formule 1-seizoen. Het Circuit de Gilles Villeneuve ligt fraai gesitueerd op het Île de Notre-Dame en biedt elk jaar weer een zeer aantrekkelijke race. De Grand Prix van Canada wordt sinds 1978 op dit circuit gehouden en met Montreal als gastheer, kan je je eigenlijk geen buil vallen.

Montreal perfecte locatie

Als de Formule 1 neerstrijkt in Montreal, is het feest in de stad. Hele straten worden afgezet voor parades van bijzondere auto's, restaurants zetten hun tafels buiten om alle fans te voorzien in hun behoeftes en bandjes treden tot laat op de avond op. Het circuit is prima te bereiken via de metro en alles is er op ingesteld om het vervoer van en naar de baan zo soepel mogelijk te laten verlopen. Montreal is bezaaid met hotels, dus ook het vinden van onderdak hoeft geen groot probleem te zijn.

Populaire Formule 1-tickets Canada

De hairpin achterop het circuit biedt vaak spektakel en de tribune geeft een uitstekend uitzicht op de actie. Inhalen kan hier goed en als het regent wil menigeen zich nog wel eens verkijken op zijn rempunt. Ook de tribune met uitzicht op de eerste twee bochten, levert gegarandeerd mooie momenten op. De eerste twee bochten op het circuit Gilles Villeneuve bieden naast inhaalmogelijkheden, ook een echte 'bottleneck' bij de start.