SportStadion.nl is officieel partner van Max Verstappen

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

Grand Prix China 2018

China (15 april 2018)

Laat je meeslepen in de scheurende wereld van de GP in China en geniet van de spannende strijd tussen de Formule 1 bolides. Bekijk live hoe onze eigen Max Verstappen de concurrentie van zich af probeert te schudden en de winst op zijn naam probeert te schrijven.
Tickets voor de Grand Prix van China in Shanghai zijn binnenkort te bestellen op de website van SportStadion. Naar verwachting eind februari

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Het 5,5 kilometer lange Shanghai International Circuit kenmerkt zich door lange rechte stukken in combinatie met hairpins en snelle doordraaiers. Door zijn karakteristieken biedt het veel mogelijkheden voor de coureurs om in te halen. Kortom, het circuit heeft alle ingrediënten voor een spannende GP in China!

GP China tickets

Al sinds jaren is Sportstadion hét officiële verkooppunt voor GP China tickets. Onze tickets bieden jou en je vrienden of familie de best beschikbare plekken op de tribune. Zo kunnen jullie goed zien hoe onze Max Verstappen een gooi doet naar de 1e plek op dit Chinese circuit. Laat je verbazen door de fantastische aankleding van deze moderne baan. Heb je nog vragen over het kopen van GP China tickets? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice. Ons vakkundige personeel staat je graag bij.

Formule 1 China

Met de tickets van Sportstadion beleef jij de spannende race van de Formule 1 in China van dichtbij. Ga op reis naar de plek waar Formule 1 legende Michael Schumacher zijn laatste zege behaalde. Zal onze Max Verstappen in staat zijn om ook de 1e plaats te behalen? Boek eenvoudig jouw tickets online voor de Formule 1 in China en maak het mee. Ben je benieuwd welke races wij nog meer aanbieden? Bekijk dan ons totaaloverzicht aan F1 tickets.