0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

F1 tickets en reizen China - Ga mee naar Shanghai!

China (9 april 2017)

F1tickets en reizen China - Bezoek de Grand Prix in Shanghai!

Officiële Formule 1 tickets en reizen voor de Grand Prix van China 2017 zijn nu te reserveren op Sportstadion.nl. Als officieel verkooppunt voor alle Formule 1 tickets bieden we ook voor de Grand Prix van China, op het Shanghai International Circuit, het totale aanbod aan van alle tribunes. Reserveer je F1 tickets of boek je reis maak het spektakel mee in China!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over het Shanghai International Circuit


De Grand Prix van China staat pas sinds 2004 op de kalender, maar heeft al enkele klassiekers opgeleverd. Dit was immers de locatie van de laatste Grand Prix-zege van Michael Schumacher en de plek waar Lewis Hamilton een zeker gewaande wereldtitel zag verdwijnen in het gravel voor de pits. Het circuit is ontworpen door Hermann Tilke en voorzien van alle moderne faciliteiten. Het zal u aan niets ontbreken.

Vervoer naar het Shanghai International Circuit


Het Shanghai International Circuit ligt op een dik half uur rijden van metropool Shanghai, waar u keuze heeft uit een zeer uitgebreid aanbod van hotels. Het circuit kunt u het makkelijkste bereiken met een taxi, of met de metro. Als u met de taxi gaat, is het aan te raden om uw plaats van bestemming in het Chinees op te schrijven, aangezien er maar weinig taxichauffeurs zijn die de Engelse taal machtig zijn.

Populaire Formule 1-tickets China


De immense tribunes op start-finish zorgen voor een fraai beeld van de actie die daar plaats zal vinden, maar ook een plaatsje in de hairpin na het lange rechte stuk zal u genoeg fraais bieden. Het rechte stuk behoort tot de langste van de Formule 1-kalender en in de harpin wordt elke race veel ingehaald. Mocht u een Formule 1-auto op de limiet willen zien, dan is de snelle bocht vóór dat rechte stuk een aanrader. In deze bocht proberen de coureurs zo veel mogelijk snelheid mee te nemen voor het rechte stuk.