SportStadion.nl is officieel partner van Max Verstappen

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

Formule 1 tickets Hockenheim - Duitsland 2018

Duitsland (22 juli 2018)

Formule 1 tickets Hockenheim, Duitsland 2018

Na een jaar afwezigheid staat de Grand Prix van Duitsland in 2018 weer op de Formule 1-kalender. De Grand Prix wordt verreden op de Hockenheimring. F1 tickets voor de Grand Prix van Duitsland zijn nu weer online te reserveren voor het weekend van 20-22 juli 2018!

Benieuwd naar het tijdschema voor het race-weekend in Duitsland? Deze bekijk je hier: Tijdschema GP Duitsland 2018

De Grand Prix van Duitsland


De gastheer van de Duitse Grand Prix is per jaar verschillend. Het ene jaar wordt er gereden op de Nürburgring, het andere jaar op de Hockenheimring. Het circuit van Hockenheim stond vroeger bekend om zijn lange rechte stukken, maar heeft een grote facelift ondergaan. Deze facelift maakt het circuit een stuk overzichtelijker voor de fans, die nu ook meer plekken hebben om te zitten. De sfeer is altijd dik in orde, zeker als een Duitse coureur kans maakt op de overwinning. In de hoogtijdagen van Michael Schumacher kleurden de tribunes rood, nu wordt er gejubeld voor Sebastian Vettel en natuurlijk het team van Mercedes.

Hockenheim F1-tribunes


Hockenheim heeft vele mooie uitzichten, maar legendarisch is het zogenaamde 'stadion'. Vroeger kwamen coureurs na lange zwiepers door het bos opeens in een orkaan van lawaai en gejuich en tegenwoordig is die sfeer niet anders. Het voelt echt als een voetbalstadion en daarbij heb je een mooi uitzicht over verschillende bochten. Ook fraai is bocht 1 en een plekje in de hairpin, waar regelmatig wordt ingehaald.

Rondom Hockenheim


In en rond het stadje Hockenheim zijn genoeg hotels die hun deuren wijd open zetten in de dagen rond het Grand Prix-weekend. Het openbaar vervoer is er schaars, dus het valt aan te raden om je auto te parkeren op één van de vele aangewezen plekken. Vanaf daar kun je vrij gemakkelijk de weg naar het circuit vervolgen. Ondertussen is een Duits worstenbroodje natuurlijk snel geregeld.