SportStadion.nl is officieel partner van Max Verstappen

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

Grand Prix Duitsland 2018 - camping

Camping

Na een jaar afwezigheid staat Hockenheim weer op de Formule 1 kalender en verblijven duizenden fans rondom het circuit op de camping. De sfeer op de camping is zeer gezellig en zorgt ervoor dat je elke dag op tijd op het circuit aanwezig kunt zijn zonder je druk te maken om het verkeer, 's avonds een biertje kunt drinken en je voor een goede prijs direct rondom het circuit overnacht.

Voor meer informatie over de camping verwijzen wij je graag door naar onze speciale camping site

De Hockenheim camping 2018

De Hockenheim campings bevinden zich rondom het circuit en hebben stroom en (mobiele) sanitaire voorzieningen beschikbaar. Neem uit voorzorg een verlengkabel mee van 50 meter, zodat je op een stroompunt kunt worden aangesloten. Wanneer je een campingplaats boekt dan mag je vanaf woensdagochtend 10.00 uur de camping op. Je dient uiterlijk maandagmorgen om 10.00 uur de camping weer te verlaten, zodat je na de race nog rustig op de camping mag blijven en de nacht hier nog kunt doorbrengen om de verkeersdrukte te vermijden.

Belangrijke informatie voor je boeking

Per campingplaats kampeer je met minimaal twee personen, en met maximaal vijf personen. Wanneer je met meerdere auto's komt dan dien je ook meerdere campingplaatsen te boeken, de regel is: één auto per geboekte campingplaats. Kies hierboven het aantal personen waarmee je wilt komen kamperen op Hockenheim camping. Met het boeken van deze campingplaats heb je toegang met één auto/motor met een tent, een auto met caravan, een auto met vouwwagen of een camper of Let er op dat je de juiste campingplaats selecteert!

Let op: Je dient uiterlijk vrijdag om middernacht aan te komen op de camping. Na dit moment wordt de campingplaats vergeven en is het niet meer mogelijk om de gereserveerde camping op te gaan.