0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

Grand Prix Japan 2020

Japan (Afgelast)

Het circuit van Suzuka is uniek in zijn soort en wordt door zowel de fans als de coureurs gezien als één de meest geliefde circuits op de Formule 1-kalender. Bekijk samen met jouw vrienden of familie hoe Max Verstappen een gooi doet naar de winst van de GP in Japan. De unieke karakteristieken zorgen ervoor dat het talent van de coureurs cruciaal is.

Inschrijfformulier: Formule 1 Jaspan 2020 tickets

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kenmerkend voor dit circuit is de 8-vorm die zorgt dat de baan over zichzelf heen kruist. Daarnaast zijn er nog tal van andere bijzonderheden die de GP van Japan zo uniek maken. Zo worden de coureurs getest in één van de meest legendarische bochten combinaties in de Formule 1: de Esses. Deze snelle aaneenschakeling van bochten vol hoogteverschil stellen de coureurs écht op de proef.

Formule 1 Japan

Wil jij de scheurende bolides over het asfalt zien scheuren tijdens de Formule 1 in Japan? Sportstadion biedt jou en jouw vrienden en familie de mogelijkheid om onze eigen Max Verstappen over de finishlijn te juichen. Zal hij in staat zijn om zijn concurrenten van zich af te houden en een nieuwe winstpartij op zijn naam te schrijven? Boek jouw tickets voor de Formule 1 in Japan en beleef het zelf!

GP Suzuka

Al sinds jaren is Sportstadion hét officiële verkooppunt voor de GP Suzuka. De tickets die je bij ons afneemt bieden jou niet alleen de best beschikbare plekken op de tribune, het zijn ook officiële kaarten. Als je nog vragen hebt over het boeken van de GP Suzuka tickets adviseren wij je om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Ons vakkundige personeel helpt je graag verder. Ben je benieuwd welke races wij nog meer aanbieden? Bekijk dan ons volledige overzicht F1 tickets.