0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Formule 1 tickets en reizen Suzuka, Japan

Japan (8 okt. 2017)

Formule 1 tickets en reizen Suzuka, Japan

De Grand Prix in Suzuka, Japan is een fantastische ervaring. Tickets voor de Grand Prix van Japan zijn ieder jaar weer stijf uitverkocht en ook in 2017 verwachten we weer dat iedere stoel op de tribune bezet is. Een bezoek aan de Formule 1-race in Japan is een fantastisch avontuur in het land van de reizende zon. De ietwat gekke Japanse fans zorgen voor een sfeer om nooit te vergeten!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

  1. Grand Prix Japan 2017 - F1 Tickets
    Grand Prix Japan 2017 - F1 Tickets

    6 oktober 2017

    Per persoon vanaf € 139,00 p.p.

    Je officiële F1-tickets voor de Grand Prix van Japan 2017 zijn nu te reserveren. Maak een fantastische race mee in het prachtige Japan op het circuit van Suzuka! Als officieel voorverkooppunt je Suzuka Formule 1-tickets garanderen we je de beste prijs. Bekijk meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Suzuka, Japan


Het circuit van Suzuka is zeer geliefd bij coureurs en fans. De coureurs prijzen de baan om zijn uitdagende bochten en heerlijke 'flow', de fans maken er elk jaar weer een zeer bijzonder evenement van. Japanse fans adoreren de coureurs en elke Europeaan die voet zet op het circuit van Suzuka, zal de sfeer nooit vergeten. Ook naast het circuit is genoeg te doen, zo zorgt pretpark 'Suzuka Land' voor voldoende vertier voor jong en oud.

Bekijk een rondje circuit Suzuka met Lewis Hamilton in 2013:


Transport en verblijf Suzuka, Japan


Het circuit van Suzuka ligt op het Honshu-eiland, op 80 kilometer van de stad Nagoya. De beste manier van reizen is via het openbaar vervoer, dat in Japan bijzonder snel en betrouwbaar werkt. De trein is uitermate efficiënt, maar niet direct goedkoop. Een investering zal echter zorgen voor een volledig stressvrije reis van en naar het circuit.

Populaire Formule 1-tickets Suzuka


Op elke tribune van Suzuka valt wat te beleven. Start-finish, de eerste bocht, de zeer uitdagende Degner-bochten, de hairpin, Spoon, de bloedsnelle 130R en de chicane, het hangt er vooral vanaf wat je precies wilt zien. Inhalen, auto's op de limiet of de start en pitstops. Eigenlijk is er voor alles wel wat te zeggen.