0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

Camping PINK Premium - Pitch voor eigen tent, caravan of camper

Status: beschikbaar

Vanafprijs: € 227,20

i
Prijsdetails:
  • Exclusief € 8,50 servicekosten o.b.v. verzending binnen Nederland
  • Prijs per plaats

Totaal prijs: € 227,20

* Verplichte velden

Totaal prijs: € 227,20

Verblijf je met je eigen kampeerspullen op Camping PINK Premium in Oostenrijk? Reserveer dan jouw camping pitch, zodat je met je eigen tent, carvan, camper of vouwwagen kunt overnachten.

Slaap jij in een voertuig/accommodatie langer dan 7 meter? Geef dit aan tijdens het bestelproces, zodat wij voldoende ruimte voor je kunnen reserveren.

Let op: de genoemde prijs is een prijs per camping pitch en niet per persoon. 

Officieel verkooppunt
SportStadion is officiële leverancier van Camping PINK Premium tijdens de Grand Prix van Oostenrijk 2020.
  • Camping PINK Premium - Pitch voor eigen tent, caravan of camper
  • Camping PINK Premium - Pitch voor eigen tent, caravan of camper
  • Camping PINK Premium - Pitch voor eigen tent, caravan of camper
  • Camping PINK Premium - Pitch voor eigen tent, caravan of camper
  • Camping PINK Premium - Pitch voor eigen tent, caravan of camper
  • Camping PINK Premium - Pitch voor eigen tent, caravan of camper

Camping PINK Premium - Pitch

Verblijf jij op Camping PINK Premium in een eigen tent, caravan, camper of vouwwagen? Reserveer dan een camping pitch en richt deze in zoals jij dat wilt voor nog geen €50,- per persoon per nacht. De prijs is inclusief toeristenbelasting. 

Let op: de genoemde prijs is een prijs per camping pitch en niet per persoon. De camping pitch wordt bij aankomst op de Camping PINK Premium toegewezen door één van de medewerkers ter plaatse. Je krijgt op basis van het type pitch dat je geboekt hebt een aantal vierkante meters om jouw accommodatie neer te zetten. Daarnaast mag je nog een extra tentje van 2 meter x 2 meter naast je accommodatie plaatsen. Na het opzetten van jouw accommodatie kun je je auto parkeren op de camping pitch. Per geboekte camping pitch mag je één auto parkeren. Kom je met meerdere auto's? Boek dan tijdens het reserveren een extra parkeerplaats.

Camping Pitch of Camping Pitch XL?

Een camping pitch op Camping PINK Premium is geschikt voor tenten, campers, caravans en vouwwagens. Campers, caravans en vouwwagens die langer zijn dan 7 meter krijgen een extra grote pitch toegewezen. Het is dus belangrijk dat je dit aangeeft tijdens het bestelproces, zodat we deze ruimte voor je kunnen reserveren. Voor een camping pitch voor campers, caravans en vouwwagens die langer zijn dan 7 meter geldt een meerprijs van €60,00. Is jouw voertuig langer dan 10 meter? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Stroom

Op Camping PINK Premium krijg je de mogelijkheid om stroom bij te boeken. Wanneer je stroom hebt bijgeboekt adviseren wij je voor de zekerheid een haspel mee te nemen indien het stroompunt niet direct naast je eigen pitch gelegen is. Wanneer je geen stroom bijboekt wordt je op een veld geplaatst waar geen stroompunten aanwezig zijn. Boek je meerdere pitches? Zorg er dan voor dat je voor alle pitches stroom bijboekt wanneer dit gewenst is. Pitches die geboekt worden zonder storom worden op een veld zonder stroom geplaatst.

Orange Zone of Family Area?

Wanneer je een camping pitch boekt op Camping PINK Premium kun je kiezen om in de ''Orange Zone'' of ''Family Area'' te verblijven. De ''Orange Zone'' staat bekend als de feest-camping en hier zal dan ook tot in de late uurtjes een feest sfeer aanwezig zijn, inclusief het bijbehorende geluid. In de ''Family Area'' zal het dan ook iets rustiger zijn dan in de ''Orange Zone''. Houd er echter wel rekening mee dat het gaat om een Formule 1 camping en het dus nooit volledig stil zal zijn.

Kinderen tot en met 12 jaar krijgen 'gratis' toegang

Op Camping PINK Premium hebben kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang tot de camping wanneer een camping pitch wordt geboekt. Wanneer er in jouw reisgezelschap een kind met de leeftijd 12 jaar of jonger mee gaat, geef je dit aan in het opmerkingenveld van je bestelling of per e-mail.

Kom jij overnachten met eigen kampeerspullen? Dan kun jij gebruik maken van:

✔ Voldoende eet- en drinkmogelijkheden
✔ Ontbijt, lunch en dinerservice
✔ Modern sanitair
✔ Op slechts 15 minuten lopen naar de Red Bull Ring
✔ Optioneel bij te boeken: elektriciteitsaansluiting

Camping PINK Premium is er voor iedere fan: vriendengroepen, gezinnen met kinderen, koppels, individuen; iedereen is welkom! Er geldt een eigen reglement. Dit betekent dat er muziek, entertainment en catering zal zijn, maar na middernacht gaat de muziek uit en vragen wij fans om elkaars rust te respecteren.

Toegang tot de Red Bull Ring

Een verblijf op Camping PINK Premium geeft je geen toegang tot het circuit. Om de race te bezoeken heb je een aanvullend toegangsticket nodig voor de Grand Prix.

Formule 1-tickets OostenrijkBekijk alle veelgestelde vragen over Camping PINK Premium via de onderstaande button:

Klik hier voor de veelgestelde vragenLocatie Camping PINK Premium
Uitverkocht Nee