Part of

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

Camping Pitch voor eigen tent, caravan of camper

Status: beschikbaar

Per pitch vanaf: € 275,00

i
Prijsdetails:
  • Exclusief € 8,50 servicekosten o.b.v. verzending binnen Nederland
  • Prijs per plaats

Totaal prijs: € 275,00

* Verplichte velden

Totaal prijs: € 275,00

Verblijf met je eigen kampeerspullen op de Motorsport Fan Village in Oostenrijk? Reserveer dan jouw camping pitch, zodat je met je eigen tent, carvan, camper of vouwwagen kunt overnachten.

Slaap jij in een voertuig/accommodatie langer dan 7 meter? Geef dit aan tijdens het bestelproces, zodat wij voldoende ruimte voor je kunnen reserveren. Als bij aankomst in de Fan Village blijkt dat het voertuig langer is dan aangegeven, dan wordt de toegang tot de Village geweigerd, omdat er dan simpelweg onvoldoende ruimte beschikbaar is.

Beschikbaarheid
Deze accommodatie is voor 95% uitverkocht.
  • Camping Pitch voor eigen tent, caravan of camper
  • Camping Pitch voor eigen tent, caravan of camper
  • Camping Pitch voor eigen tent, caravan of camper
  • Camping Pitch voor eigen tent, caravan of camper
  • Camping Pitch voor eigen tent, caravan of camper
  • Camping Pitch voor eigen tent, caravan of camper

Motorsport Fan Village: The Green

Verblijf jij in de Motorsport Fan Village in een eigen tent, caravan, camper of vouwwagen? Reserveer dan een camping pitch op 'The Green' en richt deze in zoals jij dat wilt voor nog geen €50,- per persoon per nacht.

Sfeerimpressie van de Fan Village in 2018

Let op: de genoemde prijs is een prijs per camping pitch en niet per persoon.

Bekijk alle veelgestelde vragen over de Motorsport Fan Village via de onderstaande button

Veelgestelde Vragen Motorsport Fan Village

 

De camping pitch wordt bij aankomst in de Motorsport Fan Village toegewezen door een van onze medewerkers te plaatse. Je krijgt op basis van het type pitch dat je geboekt hebt een aantal vierkante meters om jouw accommodatie neer te zetten. Daarnaast mag je nog een extra tentje van 2 meter x 2 meter naast bij je accommodatie plaatsen. Na het opzetten van jouw accommodatie wordt je verzocht je auto te parkeren op het parkeerterrein van de Motorsport Fan Village. Elke camping pitch geeft recht op één parkeerplaats welke je ontvangt bij aankomst in de Village. Kom je met meerdere auto's? Boek dan tijdens het reserveren een extra parkeerplaats.

Camping Pitch of Camping Pitch XL?

Een camping pitch in de Motorsport Fan Village is geschikt voor tenten, campers, caravans en vouwwagens. Campers, caravans en vouwwagens die langer zijn dan 7 meter krijgen een extra grote pitch toegewezen. Het is dus belangrijk dat je dit aangeeft tijdens het bestelproces, zodat we deze ruimte voor je kunnen reserveren. Voor een camping pitch XL geldt een meerprijs van €50,00. Is jouw voertuig langer dan 10 meter? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Kom jij overnachten met eigen kampeerspullen op The Green? Dan kun jij gebruik maken van:

✔ Voldoende eet- en drinkmogelijkheden
✔ Ontbijt, lunch en dinerservice
✔ Modern sanitair
✔ Activiteiten- en entertainmentprogramma met bar
✔ Op slechts 15 minuten lopen naar de Red Bull Ring
✔ Optioneel bij te boeken: elektriciteitsaansluiting

De Fan Village is er voor iedere fan: vriendengroepen, gezinnen met kinderen, koppels, individuen; iedereen is welkom! Er geldt een eigen Villagereglement. Dit betekent dat er muziek, entertainment en catering zal zijn, maar na middennacht gaat de muziek uit en vragen wij fans om elkaars rust te respecteren.

Goodies

Bij het reserveren van uw verblijf ontvangt u een voucher. Met deze voucher kunt op de Fan Village verschillende goodies afhalen.

Toegang tot de Red Bull Ring

Een verblijf in de Fan Village geeft je geen toegang tot het circuit. Om de race te bezoeken heb je een aanvullend toegangsticket nodig voor de Grand Prix.

Boek hier jouw tickets voor de race

 

Locatie Motorsport Fan Village
Uitverkocht Nee