0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Formule 1 tickets en reizen Grand Prix van Rusland 2017

Rusland (30 april 2017)

Formule 1 tickets en reizen - Grand Prix van Rusland 2017

Formule 1 tickets en reizen voor de Grand Prix van Rusland bestel je gemakkelijk online. Ons aanbod van tickets en reizen naar deze race in Sochi is nu beschikbaar. Beleef de Formule 1 op het Sochi Autodrom tijdens de Grand Prix van Rusland. Tickets en reizen zijn vanaf nu te reserveren!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

De Grand Prix van Rusland


In 2014 werd voor het eerst in de historie van de Formule 1 de Grand Prix van Rusland verreden. Het circuit ligt in Sochi, de stad waar ook de Olympische Winterspelen 2014 plaats hebben gevonden. Het Sochi Autodrom ligt in en rondom het Sochi Olympic Park en gaat deels over openbare wegen. Het idee van een Russische Grand Prix lag er al een tijdje, maar pas toen circuitontwerper Hermann Tilke vrij baan had, werd het ook echt gerealiseerd.

Historie


In 1983 wilden de toenmalige leiders van de Sovjet-Unie al een Grand Prix organiseren. Een muur van bureaucratie zorgde echter voor vertraging na vertraging en maakte de bouw van een circuit, en daarmee een daadwerkelijke Grand Prix, onmogelijk. Pas in oktober 2011 trok de Russische overheid de portemonnee, om de bouw te laten plaatsvinden. De kosten voor het circuit liepen tegen de tweehonderd miljoen dollar.

Een bezoek aan Sochi


Wat het ook gaat worden, een bezoek aan de Russische Grand Prix betekent dat je bij een prachtig evenement bent. Je bent aanwezig op één van de nieuwste Formule 1-circuit ter wereld en tegelijk kun je een bezoek brengen aan het olympisch dorp en alles wat daar omheen te bezichtigen is. Het circuit kent de nodige uitdagende bochten en een blik op de plattegrond toont aan dat er ook zeker ingehaald kan worden.