SportStadion.nl is officieel partner van Max Verstappen

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

Formule 1

Wil jij samen met vrienden of familie de scheurende bolides van grootmachten zoals Red Bull Racing en Mercedes AMG van dichtbij zien? Bij Sportstadion kun je eenvoudig F1 tickets kopen voor elk circuit. Beleef de geweldige wereld van de Formule 1 live in actie en geniet van de spannende strijd tussen de topcoureurs zoals Lewis Hamilton, Max Verstappen en Daniel Ricciardo.

Al sinds jaren is Sportstadion het officiële verkooppunt van alle Formule 1-races. Zo kunnen wij jou garanderen dat je niet alleen betrouwbare, maar ook de beste tickets krijgt. Bezoek de mooiste Grand Prix’s van de wereld zoals:


Bij SportStadion vind je verschillende arrangementen voor elke Grand Prix, zo is de kans groot dat je vindt wat je zoekt.

F1 tickets Spa

In het nieuwe Formule 1 seizoen zijn uiteraard alle Nederlandse ogen weer gericht op onze trots: Max Verstappen. Bij Sportstadion vind je tickets voor de F1 in Spa, die je meenemen naar één van de populairste circuits. Bekijk van dichtbij hoe Max probeert om zijn concurrentie te verslaan met mooie verdedigende- en inhaalacties. Het circuit staat bekend om de beroemde bochten: ‘Eau Rouge’ en La ‘Source’, waarbij volgens de coureurs onderscheidt gemaakt wordt tussen de jongens en de mannen. Bij SportStadion koop je eenvoudig F1 tickets voor Spa die je goed uitzicht geven op deze prachtige bochten. Uiteraard kun je bij SportStadion tickets boeken voor de Max Verstappen tribune.

F1 tickets Singapore

Heb jij altijd al eens de unieke nachtrace op het Marina Bay Street Circuit willen zien? Bestel dan jouw F1 tickets voor Singapore eenvoudig bij Sportstadion. Dit stratencircuit rondom de haven van Singapore is een uitdagend circuit met veel bochten en hobbels. Een bezoek aan de Grand Prix van Singapore is uitstekend te combineren met een dagje sightseeing. Deze moderne stad bulkt van de mooie moderne gebouwen. Met de F1 tickets voor Singapore bekijk jij van dichtbij hoe onze Max Verstappen de Nederlandse trots hoog houdt.