0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

Jouw verblijf in de Motorsport Fan Village

In de Fan Village kun je met je eigen tent, vouwwagen, camper of caravan overnachten maar je kunt ook kiezen voor gemak door een accommodatie te reserveren die al (ingericht!) voor je klaarstaat als je aankomt in de Village. Hieronder worden de verschillende verblijfsmogelijkheden toegelicht.

The Green

Verblijf jij in de Fan Village in een eigen tent, caravan, camper of vouwwagen? Reserveer dan een camping pitch in de Fan Village op 'The Green' en richt deze in zoals jij dat wilt vanaf €35,- per persoon per nacht. Een camping pitch op The Green is geschikt voor zowel tenten als voertuigen zoals campers en caravans. Slaap jij in een voertuig dat langer is dan 7 meter? Geef dat dan aan tijdens het bestelproces zodat wij een XL plek voor je vrijhouden. Als bij aankomst in de Village blijkt dat het voertuig langer is dan aangegeven, dan wordt de toegang tot de Village geweigerd omdat er dan simpelweg onvoldoende ruimte beschikbaar is.

De camping pitch wordt bij aankomst in de Fan Village toegewezen door een van onze medewerkers ter plaatse. Je krijgt op basis van het type pitch dat je geboekt hebt een aantal vierkante meters om jouw accommodatie neer te zetten. Na het opzetten van jouw accommodatie word je verzocht je auto te parkeren op het parkeerterrein van de Fan Village. Elke camping pitch geeft recht op één parkeerplaats. Kom je met meerdere auto's? Boek dan tijdens het reserveren een extra parkeerplaats.

Reserveer hier je Camping Pitch

VIP Village

Geen camper, caravan of meegebrachte tent? Dan is de VIP Village iets voor jou. Deze afgesloten area omvat een ruime keus aan accommodaties en beschikt over een eigen douche- en toiletruimte.

The Paddock

The Paddock biedt jou een zorgeloos verblijf in de Fan Village. De kamers zijn geschikt voor zowel twee als drie personen (met een stapelbed), beschikken over comfortabele opgemaakte bedden en stopcontacten om je apparatuur op te laden. Met een verblijf in ‘The Paddock’ geniet je van het comfort van een kamer met de sfeer van de Village!
The Paddock is voorzien van opgemaakte bedden, een tafel met twee stoelen, verlichting, elektriciteitsaansluiting, hangkast, één handdoek per persoon en een afsluitbare deur om je spullen veilig achter te laten.

Reserveer hier de "The Paddock"

The Pitlane

Deze stijlvolle accommodatie beschikt over alles wat jij nodig hebt. The Pitlane is een ruime tent (diameter van maar liefst 6 meter!) en is zeer geschikt om met maximaal zes personen in te overnachten. The Pitlane is ook te boeken voor twee of vier personen, zodat je kunt genieten van extra ruimte. De accommodatie is ontworpen op een manier dat je er met gemak in kunt staan. The Pitlane beschikt over luchtbedden met een slaapzak en kussen. Daarnaast is er stroom aanwezig in de accommodatie.

Reserveer hier de "The Pitlane"

The Apex | UITVERKOCHT

The Apex is een ruime Tipitent die wij voor jou ingericht klaarzetten in de Fan Village. 'The Apex' beschikt over een twee losse luchtbedden inclusief twee slaapzakken, kussens en een lampje, zodat je ook genoeg ruimte hebt om je spullen op te bergen. Deze handige tweepersoonstent is drie meter lang, drie meter breed en 2.20 hoog.

Pole Position | UITVERKOCHT

Pole Position is een luxe tent die geschikt is voor twee personen. De tent is uitgerust met twee opgemaakte boxspring bedden en heeft een afmeting van 4 x 3.20 x 2.20 en daarom zeer geschikt voor twee personen. Twee stoelen, een zaklamp en een slot zijn bij de Pole Position inbegrepen. Zodra jij arriveert in de Fan Village staat 'Pole Position' al voor jou klaar, zodat jij geen zorgen hebt over het opzetten van je tent.Chicane | UITVERKOCHT

Voor iedereen die zelf geen tent heeft om in te overnachten is de 'Chicane' zeer geschikt. Deze tent is te reserveren voor twee of vier personen en mag naar eigen wens worden ingericht. Dat betekent dat je je eigen luchtbed, slaapzak en kussen meeneemt omdat deze niet zijn inbegrepen. De Chicane beschikt wel over een stroomvoorziening zodat je je apparatuur kunt opladen in de tent. De Chicane is 3.20 meter lang, 3.20 meter breed en 2.80 hoog.