Part of

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

The Hangout

The Hangout

The Hangout is het hart van de Fan Village. Hier kan iedereen genieten van lekker eten en drinken, muziek en entertainment, F1 activiteiten en kinderactiviteiten. The Hangout is de ideale plek om te relaxen na een dag vol actie op de Red Bull Ring en om nieuwe vriendschappen te sluiten.

Food & Beverage

Voldoende eten en drinken is belangrijk, helemaal als het warm weer is. Daarom zijn er in The Hangout voldoende eet- en drinkmogelijkheden. Goede koffie, een vers ontbijt, lunch en verschillende snack- en diner mogelijkheden, alles is aanwezig! De Food Village is van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat geopend.

Er is ruime keuze uit lekkere en gezonde maaltijden en natuurlijk een Oostenrijkse schnitzel. Eten doe je gezellig met andere racefans in The Hangout of op je eigen kampeerplaats. Naast eten en drinken is er ook een kleine shop waar je allerlei (camping)artikelen kunt kopen, zoals een tandenborstel, shampoo, WC papier, paracetamol, etc.

Openingstijden The Hangout
Do 27 juni 07:00 - 01:00 uur
Vrij 28 juni 06:30 - 01:00 uur
Zat 29 juni 06.30 - 01.00 uur
Zo 30 juni 06.30 - 01.00 uur
Ma 1 juli 06.00 - 12.00 uur

Entertainment

De Fan Village kan niet zonder een gevarieerd muziekprogramma, en die gaat er komen ook!. Het volledige entertainmentprogramma wordt in de komende maanden bekendgemaakt.

Sanitair

Wij vinden goed en schoon sanitair ontzettend belangrijk. Daarom zijn de voorzieningen ruim van opzet, overdekt en wordt er meerdere keren per dag schoongemaakt. De sanitaire voorzieningen zijn centraal gelegen en snel bereikbaar vanaf elke camping pitch of accommodatie.

Er zijn voldoende toiletten met toiletpapier, douches met warm water en wastafels met spiegels voor een frisse start van de dag. Ook is er een afstort voor het chemisch toilet en een aparte plek voor het wassen van de vaat. Houdt er rekening mee dat er geen mindervalide toiletten aanwezig zijn op de Fan Village.

Voor gasten die verblijven in de VIP Village is er een separaat toilet- en douche voorziening.