0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

The Hangout

The Hangout

The Hangout is het hart van de Fan Village. Hier kan iedereen genieten van lekker eten en drinken, muziek en entertainment, F1 activiteiten en kinderactiviteiten. The Hangout is de ideale plek om te relaxen na een dag vol actie op de Red Bull Ring en om nieuwe vriendschappen te sluiten.

Food & Beverage

Voldoende eten en drinken is belangrijk, helemaal als het warm weer is. Daarom zijn er in The Hangout voldoende eet- en drinkmogelijkheden. Goede koffie, een vers ontbijt, lunch en verschillende snack- en diner mogelijkheden, alles is aanwezig! De Food Village is van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat geopend.

Er is ruime keuze uit lekkere en gezonde maaltijden en natuurlijk een Oostenrijkse schnitzel. Eten doe je gezellig met andere racefans in The Hangout of op je eigen kampeerplaats.


Een kleine greep uit het ruime aanbod; 

 • Luxe belegde broodjes
 • Croissant
 • Scrambled eggs met bacon
 • Fruitsalade
 • Nancy's Pasta met saus
 • Broodje grill burger
 • Fish & chips
 • Friet met wienerschnitzel + salade
 • Pizza

 • Openingstijden The Hangout
  Do 27 juni 07:00 - 01:00 uur
  Vrij 28 juni 06:30 - 01:00 uur
  Zat 29 juni 06.30 - 01.00 uur
  Zo 30 juni 06.30 - 01.00 uur
  Ma 1 juli 06.00 - 12.00 uur

  Entertainment

  De Fan Village kan niet zonder een gevarieerd muziekprogramma, en die gaat er komen ook!.


  SLAM!
  SLAM! maakt dit jaar onderdeel uit van het programma op de Motorsport Fan Village in Oostenrijk. Op 27 juni t/m 1 juli 2019 zal de populaire radiozender de vetste zomerhits, lekkerste clubknallers en heerlijkste guilty pleasures draaien met o.a. DJ Tom van der Weerd en DJ Elaine Thiele! 

  Tom is bekend van het radioprogramma Club Ondersteboven en Elaine is onder andere verantwoordelijk voor die lekkere Housuh in de Pauzuh mixen die je dagelijks om 12u op de zender hoort. Dat wordt gegarandeerd een feest!Voor meer informatie check hier.

  Carte Blanq
  Met een energieke mix vol herkenbaarheid, meezingers en heerlijke EDM knallers is een optreden van Carte Blanq altijd feest. Dit unieke DJ duo maakte furore op Skynews tijdens de Grand Prix van Hongarije en België en zal ook tijdens Motorsport Fan Village voor een geweldig feest zorgen!

  Fragment Skynews
  https://bit.ly/2T3zhqT

  DJ Dominic Graat
  In 2014 uitgeroepen tot beste opkomende party DJ van Nederland, geeft hij zijn eigen draai aan elk feest. De hits worden gepresenteerd met de sunny-side up en worden afgewisseld met aanstekelijke deuntjes uit hoeken die je zelf nog niet had gevonden.

  Ook tijdens de Motorsport Fan Village zal DJ Dominic Graat voor een geweldig feest zorgen!

  Blokkenschema | The Hangout Entertainment

  Sanitair

  Wij vinden goed en schoon sanitair ontzettend belangrijk. Daarom zijn de voorzieningen ruim van opzet, overdekt en wordt er meerdere keren per dag schoongemaakt. De sanitaire voorzieningen zijn centraal gelegen en snel bereikbaar vanaf elke camping pitch of accommodatie.

  Er zijn voldoende toiletten met toiletpapier, douches met warm water en wastafels met spiegels voor een frisse start van de dag. Ook is er een afstort voor het chemisch toilet en een aparte plek voor het wassen van de vaat. Houdt er rekening mee dat er geen mindervalide toiletten aanwezig zijn op de Fan Village.

  Voor gasten die verblijven in de VIP Village is er een separaat toilet- en douche voorziening.