0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

Motorsport Fan Village Reglement

Iedereen die de Fan Village betreedt respecteert het Village-reglement en zal zich zonder voorbehoud confirmeren aan het hierin gestelde. Elke inbreuk op de hierna volgende richtlijnen kan leiden tot het verder weigeren van de toegang van de overtreder tot de Fan Village. Het plaatsen van tenten, vouwwagens, caravans, campers, auto's etc. en achterlaten van goederen is geheel voor eigen risico.

Huisregels

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan rekenen op een prettig, veilig en verantwoord verblijf in de Fan Village maken we de volgende afspraken met onze Village-gasten.

 • Drugs, wapens, messen, drones, laserpennen, vuurwerk, gas-en olielampen, grote gasflessen, kaarsen en fakkels zijn allemaal niet toegestaan op de Fan Village;
 • Bezoekers gekleed in clubkleding en/of kleding welke bij (een) bepaalde groepering(en) behoren, kunnen worden geweigerd. Uiteraard is kleding van een Formule 1-team geen enkel probleem;
 • Het verspreiden van folders, flyers en/of handelen in goederen op de Fan Village is verboden, tenzij daarvoor schriftelijke toestemming is verleend door SportStadion B.V;
 • Huisdieren zijn niet toegestaan in de Fan Village;
 • Bij een vroegtijdig vertrek van de Fan Village vindt geen restitutie plaats;
 • Alcohol wordt niet verstrekt aan personen onder de 18 jaar (hetzij rechtstreeks of via wederverstrekking). Personen die kennelijk onder invloed van alcohol en/of drugs de Fan Village willen betreden kunnen worden geweigerd. De persoon die aantoonbaar onder invloed is, kan geen aanspraak maken op eventuele vergoeding van toegangsbewijzen, reiskosten en/of alle overige gemaakte kosten;
 • Op de Fan Village gelden alle dagelijkse maatschappelijke normen en waarden. Het dreigen en gebruiken van geweld, discriminerende opmerkingen maken in woord en/of gebaar, seksuele intimidatie, wildplassen en biergooien worden niet getolereerd. Bij constatering zal de verdere toegang tot de Fan Village worden ontzegd en kan degene worden overgedragen aan de politie. Ook zullen de eventuele schades op de schadeveroorzaker verhaald worden;
 • Bij het niet naleven van onze huisregels zal de (verdere) toegang tot de Fan Village onherroepelijk worden ontzegd en wordt de bezoeker een lokaalverbod aangezegd. Bezoekers en personen die op grond van de wet en de huisregels de toegang tot de Fan Village is ontzegd - om welke reden ook – kunnen geen aanspraak maken op eventuele vergoeding van toegangsbewijzen en/of reiskosten.

Algemeen

Openingstijden
De Fan Village is geopend vanaf donderdag 27 juni vanaf 06.00 uur tot maandag 1 juli 12.00 uur.

Aankomst op de Fan Village
Bij aankomst op de Fan Village ontvang je bij de check-in een polsbandje. Houd deze te allen tijde om, zodat je gemakkelijk het terrein op en af kunt. Zonder polsbandje heb je geen toegang tot de Fan Village.

Minimumleeftijd
Er is geen minimumleeftijd voor de Fan Village, maar zorg ervoor dat jij altijd een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, ID-kaart, paspoort) bij je draagt. Alcohol is niet toegestaan voor personen onder de 18 jaar. Bij constatering van gebruik van alcohol onder de 18 jaar kan de verdere toegang tot de Fan Village worden ontzegd.

EHBO
Op de Fan Village is er 24/7 EHBO aanwezig.

Betalen op de Village
Op de Fan Village betaal je overal met munten. Munten zijn verkrijgbaar bij het verkooppunt op de Fan Village. Bij het verkooppunt kun je betalen met contanten en pinpas. Creditcards worden niet geaccepteerd. Munten kunnen na afloop van het evenement niet ingewisseld worden.

Parkeren
Je kunt gratis parkeren op een nabij gelegen parkeerplaats bij de Fan Village. Het is niet toegestaan je voertuig bij je accommodatie of camping pitch te plaatsen. Dit met uitzondering van campers. Een extra parkeerplaats kan worden bijgeboekt tijdens het boekingsproces.

Geluidsoverlast
Iedere vorm van (geluids)overlast, in het bijzonder tussen 01.00 en 07.00 uur, dient te worden nagelaten. Gebruik van radio's etc. is toegestaan mits er geen overlast ontstaat voor andere gasten. Het is niet toegestaan om grootschalig en professioneel geluidsapparatuur mee te nemen naar de Fan Village.

Barbecueën
Barbecueën op gas en elektriciteit is toegestaan in de Fan Village. Een BBQ op kolen en open vuur is verboden.

Afval
Huishoudelijk afval kun je deponeren bij het afvalverzamelpunt. Restafval dient in goed afgesloten vuilniszakken te worden gedeponeerd. De afvalcontainers staan nabij het sanitair en worden meerdere malen per dag geleegd. Bij vertrek dient de kampeerplaats schoon achter gelaten te worden.

Afstort chemisch toilet
In het sanitair gebouw is een afstort voor het chemisch toilet aanwezig.

Meebrengen van eigen drank en eten
Je mag eten en drinken meebrengen naar de Motorsport Fan Village, maar hier zijn wel regels aan verbonden: per persoon mag je maximaal twee liter aan alcoholische dranken meenemen. Let op dat dit niet in glas is verpakt. Glas is taboe op het gehele terrein. Daarnaast is het ook niet toegestaan om grote voedselvoorraden mee te brengen. Op alcohol en voedsel zal gecontroleerd worden op de Village.

Meebrengen van geluidsinstallaties
Enorm grote geluidsinstallaties waarmee je de hele Village van jouw favoriete muziek kunt voorzien zijn niet toegestaan, evenals megafoons en subwoofers. Heb je een kleine geluidsinstallatie bij je, dan bepaalt de beveiliging het maximale volume, niet jij! Zingen en feestvieren mag zolang je buren er geen last van hebben.

Inchecken

Inchecken is alleen mogelijk op aankomstdag waarvoor geboekt is. Een eerdere aankomst op de Village is mogelijk tegen bijbetaling tijdens de check-in. Heb je van vrijdag tot en met maandag geboekt? Dan mag je op vrijdag vanaf 06.00 uur inchecken. De volgende check-in tijden worden gehanteerd op de Village:

 • Check-in op donderdag tussen 06:00 - 22:00 uur
 • Check in op vrijdag tussen 06.00 en 22.00 uur

Bij aankomst op de Fan Village volg je de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Zorg ervoor dat je je voucher en registration card ingevuld bij de hand hebt en dat er één persoon per boeking de check-in doet. Dit zorgt er voor dat wij je zo snel mogelijk kunnen inchecken. Arriveert jouw groep in meerdere delen? Zorg dat iedere auto een kopie voucher bij zich heeft.

Tijdens de check-in ontvang je alle benodigde informatie inclusief je polsbandje en parkeerkaart. Houd je polsbandje altijd om zolang je verblijft op de Fan Village. Zonder polsbandje heb je geen toegang.

Camping Pitch
Zodra je bent ingecheckt rijd je de Fan Village op en volg je de instructies van de medewerkers. De medewerkers wijzen een plaats aan. Het is niet toegestaan zelf een plek te zoeken of een plek vrij te houden. Als je als groep met verschillende ordernummers naast elkaar wilt staan dien je gelijktijdig aan te komen.

Zodra jij je camper, caravan of tent hebt geïnstalleerd op je camping pitch, dien je je auto te parkeren op de nabij gelegen parkeerplaats van de Fan Village. Het is niet toegestaan de auto bij de pitch te laten staan mits je jouw auto gebruikt als onderkomen. Met de parkeerkaart die je ontvangen hebt tijdens de check-in kun je gratis parkeren.

The Apex - Chicane - The Pitlane - Pole Position - The Paddock
Wanneer je één van de bovenstaande accommodaties hebt geboekt kun je parkeren op de aangewezen parkeerplaats en met je bagage naar je accommodatie lopen. Het is niet toegestaan de auto bij je accommodatie te parkeren.

Uitchecken
Vanaf zondag 30 juni 18.00 uur is het mogelijk om de Fan Village te verlaten en mag je met auto het terrein op om je caravan, tent etc. op te halen. Gasten die verblijven op een camping pitch hoeven niet uit te checken. Heb je geboekt voor The Apex, Chicane, The Pitlane, Pole Position of The Paddock, dan kun je je uitchecken bij de infobalie en wordt je accommodatie i.v.m. het terugbetalen van de borg gecheckt op netheid en schade. Je dient uiterlijk maandag 1 juli vóór 12.00 uur uitgecheckt te zijn.

Camping Pitch & Accommodaties

Stroom
De camping pitches zijn niet standaard voorzien van stroom. Wil je een stroomaansluiting op jouw camping pitch? Reserveer dan een stroomaansluiting op jouw pitch tijdens het bestelproces. Denk eraan zelf een eigen Eurostekker met stroomkabel en/of haspel van tenminste 25 meter mee te nemen, die geschikt is voor buitengebruik. De meeste stroomstoringen komen door slecht materiaal van kabels en/of stekkers. Let op dat je niet teveel watt gebruikt, maximaal 1350 watt per aansluiting. Apparaten zoals Senseo's, waterkokers en föhns dienen specifiek geschikt te zijn voor campinggebruik.

In The Apex, Chicane, The Pitlane, Pole Position en The Paddock is één stroompunt aanwezig. In The Hangout kan ook gebruik gemaakt worden van elektrische oplaadpunten.

Afmetingen camping pitch
De afmeting van jouw camping pitch wordt bepaald op basis van het voertuig waarmee jij arriveert en is afgebakend door middel van lint. Hier dien je binnen te blijven staan. Heb je een verblijfsplaats langer dan 7 meter, dan dien je dit aan te geven tijdens het bestelproces.

Overig

 • Voor de bereikbaarheid van de Fan Village moet te allen tijde een rijroute ten behoeve van hulpverleningsvoertuigen van ten minste 4 meter breedte aanwezig zijn;
 • Bij vragen en/of problemen dien je je te melden bij informatie balie. In gevallen van acute nood verzoeken wij je contact op te nemen met ons noodnummer. Dit nummer zullen wij in een later stadium bekend maken.
 • Het is ten strengste verboden de Fan Village anders te verlaten dan via de aanwezige officiële uitgangen;
 • De Village-beheerder behoudt zich het recht voor dit reglement te wijzigen en elke onvoorziene gebeurtenis op te lossen naar zijn inzicht;
 • Op de Fan Village gaan wij beelden, video’s en foto’s laten maken. Alle gasten op de Village geven goedkeuring dat zij gefotografeerd en gefilmd mogen worden. Beeldmateriaal mag SportStadion gebruiken voor promotiedoeleinden. Zonder accreditatie is het niet toegestaan om professioneel camera apparatuur mee te nemen naar de Village.

Ga terug naar alle informatie over de Fan Village!