SportStadion.nl is officieel partner van Max Verstappen

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

Veelgestelde vragen Max Verstappen Village

Direct naast het circuit is er voor de Max Verstappen-fans de Max Verstappen Village opgezet. De Village is behalve ontzettend gezellig ook nog eens gelegen op de beste plaats in Spielberg, namelijk op loopafstand van de Max Verstappen Tribunes. Hieronder vind je alle informatie over de Max Verstappen Village. Staat jouw vraag er niet tussen, stuur dan een e-mail naar info@sportstadion.nl of neem contact op met één van onze specialisten. Houd je e-mail en onze social media kanalen in de gaten voor Village-updates.

Wanneer is de Max Verstappen Village geopend?
De Max Verstappen Village is geopend vanaf woensdag 27 juni tot en met maandag 2 juli 2018.

Wat is het adres van de Max Verstappen Village in Spielberg?
Het adres van de Max Verstappen Village is Birkachweg 17, A-8724 in Spielberg, Oostenrijk.

Vrienden/familie van mij arriveren later in de Village, kunnen zij naast mij komen staan?
Een camping pitch 'vrij houden' is helaas niet mogelijk op de Max Verstappen Village. Zorg er daarom voor dat je tegelijk aankomt met je vrienden of familie om een plek naast elkaar te krijgen.

Heeft iedereen toegang tot de Max Verstappen Village?
Nee, je kunt alleen de Village betreden via de toegangspoorten. Hier zal controle plaatsvinden op toegangsbewijzen. Heeft iemand die niet, dan wordt hij of zij niet toegelaten op de aanvoerwegen nabij de Village en op het terrein. Dit toegangsbewijs voor je auto/camper, alsmede je Village-voucher worden uiterlijk 1 à 2 weken voor aanvang van het evenement toegestuurd.

Wij willen op zondagavond vertrekken, kan dat?
Op zondagavond na 18:00 uur kun je indien wenselijk vertrekken.

Hoe groot is mijn camping pitch in de Village?
Een staanplaats in de Village is gemiddeld 30 vierkante meter.

Is er elektriciteit in de Village aanwezig?
Ja, er zijn stroompalen op diverse plaatsen op het veld aanwezig die je kunt gebruiken op basis van beschikbaarheid. Neem voor de zekerheid een haspel mee indien het stroompunt niet direct naast je eigen plaats in de Village gelegen is. Er is voldoende stroom voor iedereen.

Mag ik een stroomaggregaat meenemen?
Om eventuele overlast te voorkomen is het niet toegestaan om een eigen stroomaggregaat mee te nemen. Het opladen van apparatuur is op eigen risico mogelijk bij speciale oplaadpunten.

Zijn barbecues toegestaan in de Village?
Ja. Het is toegestaan om gebruik te maken van een elektrische barbecue of een barbecue op gas. Het gebruik van een barbecue op kolen wordt niet toegelaten. Open vuren zijn ten strengste verboden.

Zijn er toiletten en douches beschikbaar?
Ja, er is modern en schoon sanitair beschikbaar op de Village. Voor Village-gasten zijn deze gratis te gebruiken.

Kan ik eten en drinken kopen in de Max Verstappen Village?
Ja, er is een ontbijt-, lunch- en dinerservice beschikbaar inclusief diverse Food & Beverage corners waar je eten en drinken kunt kopen. Ook kun je gebruik maken van een Village-winkel.

Kan ik mijn auto parkeren in de Village?
Auto’s mogen alleen bij aankomst en vertrek in de Max Verstappen Village rijden. Je kunt de auto daarna parkeren op een naast de Village aangewezen parkeerterrein.

Kan ik dagelijks het terrein op- en afrijden?
Nee, gedurende het weekend minimaliseren wij het auto verkeer vanuit veiligheidsoverweging binnen de Village. Je kunt je auto gratis parkeren op de aangewezen parkeerplaats. Vanaf deze parkeerplaats kun je gemakkelijk tijdens het Grand Prix-weekend naar de hoofdweg rijden.

Wij komen met meer dan 1 auto, waar mag ik deze auto ook parkeren?
Wij adviseren om met zo min mogelijk auto's te arriveren in de Village. Komt u met meerdere auto's? Dan is dit geen probleem. Wij reserveren één parkeerplaats op de Max Verstappen Village. De overige auto's kunt u kwijt op de gratis parkeerplaatsen rondom het circuit.

Zijn huisdieren toegestaan?
In de Max Verstappen Village zijn geen huisdieren toegestaan.

Nadat ik gereserveerd heb, welke communicatie kan ik verwachten van de organisatie?
Na reservering ontvang je een e-mail waarin de boeking bevestigd wordt. Wanneer je geen bevestigingsmail na de boeking ontvangt, neem dan contact op met ons op. Na dit moment houden wij je via onze nieuwsbrief en social media op de hoogte van de laatste nieuwtjes en belangrijke praktische informatie.

Wat is er allemaal te doen op de Max Verstappen Village?
Wanneer er geen actie op het circuit is geniet je natuurlijk op de Max Verstappen Village. Er worden activiteiten georganiseerd en er is een feesttent. Het entertainmentprogramma blijft een verrassing.

Er worden beeld- en geluidsopnames gemaakt, hoe zit dat precies?
SportStadion maakt beeld- en/of geluidsopnames tijdens de Max Verstappen Village. Dit is voor gebruik op de website of op social media, zoals Facebook, Instagram, Twitter of YouTube. Daarnaast maken ook mediapartners opnames, voor gebruik op hun mediakanalen.

Waar kan ik mijn Max Verstappen Tribune T-shirt afhalen?
Iedereen die een Max Verstappen Tribune ticket heeft besteld bij SportStadion, ontvangt een goodiebag inclusief voucher waarmee het T-shirt afgehaald kan worden. De afhaallocatie is bij de merchandise truck op de Max Verstappen Village en is voor iedereen toegankelijk.

Veelgestelde vragen Premium Village

In de Max Verstappen Village worden prefab accommodaties opgebouwd. Dit zijn compleet ingerichte accommodaties die al voor je klaar staan als jij aankomt in de Village. Iedereen die een boeking heeft geplaatst voor The Pitlane, Pole Position of The Paddock verblijft in de Premium Village.

Mag ik een partytent meenemen en plaatsen voor mijn prefab accommodatie?
Nee, vanwege veiligheidsvoorschriften is het niet toegestaan om een partytent voor de accommodatie te plaatsen.

Waar kan ik mijn voertuig parkeren?
Je voertuig kan worden geparkeerd op het parkeerterrein van de Max Verstappen Village. Het is verboden om je voertuig bij de prefab accommodaties te parkeren. Gasten die overnachten in 'The Apex', 'Pole Position', ‘The Pitlane’ en 'The Paddock' worden direct begeleid naar een aangewezen parkeerzone en kunnen niet met hun voertuig door de Village rijden. Bagage mag na het parkeren te voet worden meegenomen naar de accommodatie.

Kan ik een extra auto meenemen?
Voor iedere geboekte prefab accommodatie wordt rekening gehouden met één auto. Kom je met meerdere auto’s? Dan vragen wij je om de extra auto(‘s) te parkeren op een gratis parkeerplaats nabij het circuit.

Tot wanneer kan ik uitchecken?
Uitchecken kan tot maandagochtend 12:00 uur.

Ik wil eerder uitchecken dan maandagochtend, kan dat?
Ja, uitchecken kan op zondag na de race vanaf 18:00 uur.

Hoe wordt mijn borg terugbetaald?
Tijdens het uitchecken zal een medewerker ter plaatse de prefab accommodatie controleren op eventuele schade. Wordt er geen schade geconstateerd? Dan wordt de borg binnen tien werkdagen teruggestort op de rekening die gebruikt is voor het boeken van de accommodatie.

Hebben de prefab accommodaties eigen sanitair?
De prefab accommodaties hebben geen eigen sanitair. Wel worden de 'Comfort' en 'Premium' accommodaties geplaatst op een locatie die exclusief toegankelijk is voor gasten die verblijven in deze accommodaties. De sanitaire voorzieningen in deze ruimte zijn dan ook exclusief voor gasten die overnachten in The Pitlane, Pole Position of The Paddock accommodatie.

Ga terug naar alle informatie over de Max Verstappen Village!