SportStadion.nl is officieel partner van Max Verstappen

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

Formule 1 België

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

 1. Eigen vervoersreis Grand Prix België 2019 met verblijf in NH Maastricht
  Eigen vervoersreis Grand Prix België 2019 met verblijf in NH Maastricht
   

  31 augustus 2019 - 2 dagen
  Eigen vervoer - Logies en Ontbijt

  Per persoon vanaf: € 149,00

  i
  Prijsdetails:
  • Prijs p.p. gebaseerd op 2 personen
  • Exclusief € 2,50 Calamiteitenfonds
  • Exclusief € 8,50 servicekosten o.b.v. verzending binnen Nederland

  Boek hier gemakkelijk je hotelovernachting bij het NH hotel in Maastricht zodat je zorgeloos kan genieten van de Belgische Formule 1 Grand Prix in 2019.

  Bij dit arrangement maak je gebruik van de transfer vanaf het hotel naar het wereldberoemde circuit Spa-Franchorchamps die verzorgd wordt door SportStadion.

  Bekijk meer informatie
 2. Grand Prix België 2019 - F1 Tickets
  Grand Prix België 2019 - F1 Tickets

  30 augustus 2019

  Per persoon vanaf: € 122,50 p.p.

  i
  Prijsdetails:
  • Exclusief € 8,50 servicekosten o.b.v. verzending binnen Nederland

  F1-Tickets voor de Grand Prix van België 2019 op het circuit van Spa-Francorchamps zijn nu weer te bestellen via SportStadion. Bestel je F1-Tickets op tijd en geniet ook van de race op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps!


  Bekijk meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Grand Prix van België 2018
Circuit de Spa-Francorchamps


Op het Circuit Spa-Francorchamps, in het hart van de Belgische Ardennen, nemen de zwaargewichten van de Formule 1 het tegen elkaar op in de GP van België. Ervaar zelf het unieke gevoel om er live bij te zijn als Max Verstappen een gooi gaat doen naar de overwinning tijdens zijn thuis Grand Prix.

  

Uniek
Max Verstappen Tribune


In 2018 kun jij samen met duizenden andere in het oranje uitgedoste fans de Grand Prix van België beleven vanaf de Max Verstappen Tribune. Ervaar zelf het F1 Oranje feest en moedig Max aan vanaf deze speciale tribune.

  

FAQ


Wanneer is de Grand Prix van België 2018?
De definitieve Formule 1 kalender voor seizoen 2018 is op moment van dit schrijven nog niet beschikbaar. Volgens de voorlopige agenda staat de Grand Prix van België gepland op zondag 26 augustus 2018.

Wat gebeurt er als de datum van de Grand Prix van België 2018 verplaatst wordt?
Volgens de voorlopige Formule 1 kalender 2018 wordt de Grand Prix van België verreden op 26 augustus 2018. Er is echter een kleine kans dat deze datum nog gaat veranderen. Mocht de datum van de Grand Prix van België 2018 veranderen, dan blijven gekochte entreetickets natuurlijk gewoon geldig voor de nieuwe datum. Verandering van datum waarop een GP wordt verreden is uitgesloten als reden om tickets te kunnen annuleren aangezien het ticket gewoon geldig blijft als entreebewijs voor de nieuwe datum van het event.

Waar is de Max Verstappen Tribune Spa Francorchamps 2018 gesitueerd op het circuit?
De Max Verstappen Tribune zal in 2018 worden opgebouwd bij het uitkomen van de bocht ‘Pouhon’. In deze dubbele linkerbocht bereiken de coureurs snelheden van boven de 250 km/u. Recht tegenover de zitplaatsen op de tribune worden grote videoschermen geplaatst waarop je de gehele race kunt volgen

Eten, drinken, en vrolijk zijn
In de directe ligging van de Max Verstappen Tribune zijn voldoende toiletten en eet-en drinkgelegenheden aanwezig. Ook zijn wij in overleg met de het circuit over een eigen oranje fan-zone.

Zijn de zitplaatsen van de Max Verstappen tribune genummerd?
Nee, de zitplaatsen zijn ongenummerd.

Kan ik met meerdere personen naast elkaar zitten?
Ja, dat kan. Juist om in te spelen op de wens van veel fans om naast elkaar te kunnen zitten met kleine of grote groepen vrienden, hebben wij in overleg met het circuit besloten dat de Max Verstappen Tribune ongenummerde seats heeft. Je kunt dan zelf met alle (nieuwe) vrienden gaan zitten waar je wil.

Kan ik voor meer dan 10 personen boeken?
Ja, dat kan, echter alleen door even met ons contact op te nemen aangezien je op de website voor maximaal 10 personen een ticket in een order kunt boeken.
Mocht je met meer dan 10 personen naar de Grand Prix willen, dan ben je meer dan welkom. Stuur een korte e-mail naar info@sportstadion.nl en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om dit te regelen.

Is het Max Verstappen Tribune entreeticket inclusief een goodiebag?
Ook in 2018 willen wij natuurlijk weer een oranje zee van fans op de Max Verstappen Tribune. Samen met Max gaan wij een gaaf exclusief Max Verstappen t-shirt 2018 ontwerpen. Bij aankoop van een weekend-, zondag- of zaterdagticket ontvang je dit gave shirt. Tevens ontvang je bij aankoop van een weekend- of zondagticket nog een leuke goodiebag.

Zijn de tribunes toegankelijk voor rolstoelen?
Nee, helaas is het niet mogelijk de tribunes in Spa uit te rusten met een rolstoelgedeelte. Wij bieden onze excuses hier voor aan. Er zijn andere mogelijkheden voor fans in een rolstoel. Op het circuit bevindt zich een speciaal platform voor rolstoelen. Stuur een korte e-mail naar info@sportstadion.nl en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om dit te regelen.

Zijn er speciale tarieven voor kinderen?
Gezien de zeer scherpe entreeprijzen van de Max Verstappen tribune 2018 zijn er geen speciale kindertarieven op deze tribune. Kinderen tot 4 jaar mogen echter op schoot van hun ouder of begeleider zitten en voor hen hoeft geen ticket gekocht te worden.

Mag ik tickets zakelijk wederverkopen?
Het is wederverkopers niet toegestaan om zonder vooraf schriftelijke toestemming van SportStadion tickets van de Max Verstappen Tribunes te kopen en weder te verkopen als bemiddelaar aan derden zijnde natuurlijke of zakelijke klanten.

De algemene voorwaarden