SportStadion.nl is officieel partner van Max Verstappen

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

Formule 1 Hongarije

The Orange Experience


Beleef de Grand Prix vanaf 'The Orange Experience'! Op deze tribune zal speciaal voor de Nederlandse fans een geweldig feest gehouden worden. Een nooit eerder vertoond feest op de tribune met een o.a. confetti kanonnen en grote opvallende oranje luchtpoppen. Waar is dat feestje?!

Boek nu!
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

 1. The Orange Experience
  The Orange Experience

  27 juli 2018

  Uitverkocht

  De Grand Prix van Hongarije die beleef je natuurlijk het beste vanuit The Orange Experience. Op deze unieke tribune gaan we een waanzinnig feest bouwen waarbij het de bedoeling is de tribune Oranje te kleuren met niet alleen Oranjefans, maar tevens met een flinke show die de Formule 1 nog niet eerder heeft meegemaakt! Wil je ook onderdeel worden van dit geweldige feest? Boek dan snel je tickets! Bekijk meer informatie
 2. 4-daagse Formule 1 reis Boedapest vanaf Rotterdam, vertrek 27 juli
  4-daagse Formule 1 reis Boedapest vanaf Rotterdam, vertrek 27 juli
   

  27 juli 2018 - 4 dagen
  Vliegreis - Logies en Ontbijt

  Uitverkocht

  De Grand Prix van Hongarije is elk jaar weer een aantrekkelijke Grand Prix op de kalender en dit is niet in de laatste plaats door de sfeer die de fans creëren. Dit jaar krijgt de Grand Prix van Hongarije een grote oranje tint: SportStadion presenteert The Orange Experience: Een groot gedeelte van de laatste bocht zal oranje kleuren op deze sfeertribune. Boek nu deze Formule 1 reis inclusief je retourvlucht vanaf Rotterdam Airport, drie hotelovernachtingen in het centrum van Boedapest, transfers ter plaatse en een Nederlandse reisbegeleiding.
  Bekijk meer informatie
 3. Grand Prix Hongarije 2018 - F1 Tickets
  Grand Prix Hongarije 2018 - F1 Tickets

  27 juli 2018

  Uitverkocht

  Reserveer nu je F1-tickets voor de Grand Prix van Hongarije 2018. Wees er bij en kies jouw favoriete tribune op de Hungaroring. De Formule 1-race is een geweldige ervaring in combinatie met een bezoek aan het prachtige Boedapest. Bekijk meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

Nieuw in Hongarije
The Orange Experience


Wil jij de beste sfeer met al je landgenoten? Boek dan je tickets voor 'The Orange Experience' en je weet zeker dat het een onvergetelijk feest wordt! Op deze tribune, exclusief voor Oranje-feestgangers, bouwen we een uniek feest waar de andere supporters gegarandeerd jaloers naar zullen kijken.
Dus twijfel niet langer en wordt ook onderdeel van 'The Orange Experience' in Hongarije!

  
  

Veel gestelde vragen

Wanneer is de Grand Prix van Hongarije 2018?
De Formule 1 van Hongarije wordt verreden in het weekend van 29 juli 2018, dit is op 6 december bekend gemaakt door de FIA.

Hoe ver is het circuit vanuit het centrum Boedapest?
Het circuit de Hungaroring is ongeveer 20/30 minuten rijden vanuit het centrum van Boedapest.

Hoe kan ik eenvoudig naar de Hungaroring?
Wanneer je niet met een georganiseerde reis naar Hongarije gaat zijn er diverse mogelijkheden om op het circuit te komen. Tijdens de Grand Prix van Hongarije rijden er pendelbussen tussen het centrum van Boedapest en het circuit de Hungaroring. De Volanbusz bus van Boedapest naar Mogyorod, de plaats waar het circuit gelegen is, is lijn 320 en vanaf de halte is het circuit ongeveer een half uur wandelen. Een taxi is uiteraard ook mogelijk. Dit zal een ritje zijn van maximaal 30 minuten (excl. eventuele files). Kom je met de auto dan kun je gebruik maken van de gratis parkeerplaatsen rondom het circuit.

Kan ik met alle personen bij elkaar zitten?
Ja, alle tickets binnen dezelfde reservering zullen stoelen toegewezen krijgen die bij elkaar zitten zodat jullie samen de Grand Prix kunnen beleven.

Wat zijn de populairste tickets?
De nieuwe 'Orange Experience' is vanaf de eerste dag dat de verkoop is begonnen verreweg de populairste tribune op de Hungaroring.

Waarom is The Orange Experience zo populair?
Wil je een nooit eerder georganiseerde 'The Orange Experience' zelf eens meemaken dan boek je je tickets voor deze tribune. Op deze tribune gaan we een waanzinnig feest bouwen met alle Oranje-liefhebbers. We gaan er met zijn allen een ongekende sfeer van maken met muziek en andere festiviteiten. Nadere details volgen de komende weken.

Tot wanneer is de vroegboekkorting geldig in Hongarije?
De normale Formule 1-tickets zijn tot en met 31 december 2017 in de aanbieding. 'The Orange Experience' is tot en met 31 januari 2018 nog in de aanbieding.

De algemene voorwaarden