0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

Hockenheim: Campingplaats caravan met auto of campingplaats camper

Status: Uitverkocht

€ 195,00 p.p. i
Prijsdetails:
  • Exclusief € 8,50 servicekosten o.b.v. verzending binnen Nederland
Verblijf met auto met caravan / vouwwagen of camper op de camping bij de Hockenheimring! Je kampeert in de buurt van het circuit zodat je 's ochtends snel van alle actie op het circuit kunt genieten. Hiernaast kun je natuurlijk ontzettend veel gezelligheid verwachten tussen alle Formule 1-fans die de reis hebben gemaakt naar Duitsland.
  • Hockenheim: Campingplaats caravan met auto of campingplaats camper

* Verplichte velden

€ 195,00 p.p.
Ook in 2019 staat Hockenheim weer op de Formule 1 kalender en verblijven duizenden fans rondom het circuit op de camping. De sfeer op de campings is zeer gezellig en zorgt ervoor dat je elke dag op tijd op het circuit aanwezig kunt zijn zonder je druk te maken om het verkeer, 's avonds een biertje kunt drinken en je voor een goede prijs direct rondom het circuit overnacht.

De Hockenheim camping 2019

De Hockenheim campings bevinden zich rondom het circuit en beschikken over stroom (op basis van beschikbaarheid) en (mobiele) sanitaire voorzieningen. Neem uit voorzorg een verlengkabel mee van 50 meter, zodat je op een stroompunt kunt worden aangesloten. Wanneer je een campingplaats boekt dan mag je vanaf woensdagochtend 10.00 uur de camping op. Je mag tot uiterlijk maandagochtend om 10.00 uur op de camping verblijven, zodat je na de race niet meteen de verkeersdrukte in hoeft.

Aantal personen

Per campingplaats kampeer je met minimaal twee personen, en met maximaal vijf personen. Kies hierboven het aantal personen waarmee je wilt komen kamperen op Hockenheim camping. Met het boeken van deze campingplaats heb je toegang met één auto met een caravan / vouwagen of met een camper. Wanneer je een campingplaats boekt ontvang je uiterlijk een week voor aanvang van de Grand Prix een voucher met daarop aangegeven op welke campings je mag plaatsnemen. Hoe later je boekt, hoe verder je van het circuit af zult staan. SportStadion heeft geen invloed op camping die wordt toegewezen. Voor de verste campings (C5,C6,C9) zijn er geen gereserveerde staanplaatsen en geldt dat je plaats dient te nemen op camping C5, C6 of C9, afhankelijk van waar er plaats is. Vanaf de verste campings (C6 en C9) is er een shuttle service naar het circuit beschikbaar.
Let op: Je dient uiterlijk vrijdag om 23.59 aan te komen op de camping. Na dit moment wordt de campingplaats vergeven en is het niet meer mogelijk om de gereserveerde camping op te gaan.

Lees ook onze FAQ over de Hockenheim campings.

Op dit moment zijn er alleen nog staanplaatsen beschikbaar voor de buitenste campings rondom het circuit (C5, C6, C9). Je ontvangt vooraf een voucher en mag ter plaatse plaats nemen op één van deze 3 campings waar op dat moment beschikbaarheid is. Je ontvangt uiterlijk een week voor het evenement van ons een uitgebreide routebeschrijving met tips voor jouw bezoek aan de Hockenheim camping.
Locatie Hockenheim
Uitverkocht Nee
Datum Aanvang 24 jul. 2019
Datum Eind 29 jul. 2019
Categorie Camping (geldig voor max. 5 pers. incl. 1 voertuig)
Array Camping
Geldig voor Nee
Zitplaats / Staanplaats Nee
Extra Nee
Sterren ***