Part of

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

CannesDe Franse kustplaats Cannes is Gelegen aan de Côte d'Azur en en is daarmee gelijk een van de zonnigste plaatsen in Frankrijk. Bij het grote publiek staat Cannes vooral bekend door als de plek waar jaarlijks het beroemde film festival gehouden wordt. Maar ook het strand, de boulevard en de jachthavens trekken duizenden toeristen per jaar. Hieronder vind je informatie over onze hotels in Cannes. Wil je hier meer over weten? Neem contact op met één van onze reisadviseurs

Ons hotel

Novotel Suites Cannes Centre 4****
  • Uitstekend ontbijt
  • Gratis WIFI
  • Goed uitgeruste kamers
  • Restaurant en bar in hotel
  • Airconditioning
  • Flatscreen tv

Het 4-sterren Novotel Suites Cannes Centre is gelegen in het Centrum van deze beroemde Franse Kustplaats. Omdat het slechts 10 minuten lopen is naar het strand heb je de mogelijkheid om naast de races in Monaco te genieten van de Franse zon. Diverse restaurants en winkels zijn op loopafstand beschikbaar maar u kunt natuurlijk ook terecht in het restaurant van het hotel.
Alle kamers beschikken over geluidisolatie, airconditioning, één flat screen-tv en gratis wifi. Ook staat er elke ochtend een uitstekend ontbijtbuffet voor u klaar. .

Filmfestival Cannes

Het Filmfestival in Cannes is een jaarlijks terugkomend evenement. Alhoewel een gedeelte van dit festival alleen toegankelijk is voor mensen uit de filmindustrie is er ook genoeg te beleven voor jou als de “gewone ”bezoeker. Zo is er altijd een film op de Cinéma de la Plage en wordt er ook regelmatig een filmavond georganiseerd op het strand. Als er meer nieuws is over een schema dan zal dit op deze website vermeld worden.