0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

Jouw bezoek aan de TT van Assen 2019

In het weekend van 30 juni is het zover: De TT van Assen. Het belooft weer een spectaculair race-weekend te gaan worden!

Jouw bezoek aan het circuit

Plattegrond circuit

De plattegrond van het circuit de Barcelona - Catalunya vind je hier.

Tribunes circuit

Op vrijdag heeft iedereen met een weekendkaart toegang tot alle tribunes (m.u.v. de eendaagse tribunes: B, E en N). Op zaterdag en zondag dient iedereen plaats te nemen op de plaats die is aangeven op de toegangskaart.

Toegestaan op het circuit

Het is toegestaan om plastic/papieren drinkverpakkingen mee te nemen. Dit mag niet zwaarder zijn dan 500 gram of meer bevatten dan 500 mililiter. Het is toegestaan je eigen eten mee te nemen naar het circuit, maar keramisch of metalen materiaal voor borden en bestek is niet toegestaan.

Verboden op het circuit

Het is niet toegestaan om flessen/kannen/glaswerk/scherpe objecten mee te nemen. Daarnaast is alcohol op het circuit verboden. Er zijn veel eet- en drinkgelegenheden op het terrein zelf. Elk item dat gebruikt kan worden als wapen en het meebrengen van dieren is verboden.

Public Pit Lane Walk op donderdag

Je kunt de Pit Lane Walk op donderdag bezoeken als je in het bezit bent van een weekendticket. Deze vindt op donderdag plaats van 16:00 uur tot 18:30 uur*. Zorg er voor dat je op tijd bij het circuit arriveert, omdat de Public Pitlane walk altijd erg druk is en het gebruikelijk is dat er op een gegeven moment vanwege de veiligheid geen mensen meer worden toegelaten tot de pitlane. 

Tijd onder voorbehoud van wijzigingen

Parkeren

Vanaf de door jou gekozen parkeerplaats loop je gemakkelijk naar de door jou geboekte tribune of naar de staanplaatsen.

Tijdschema

Tijdens het Grand Prix-weekend in Spanje is er op de baan de gehele dag actie te beleven. Naast de Formule 1 wordt er geracet in de Formula 2 en Formula 3. Het volledige tijdschema van de Grand Prix van Spanje vind je hier.


Kan je geld opnemen bij het circuit?

Ja, er is een geldautomaat te vinden op het circuit. Deze bevindt zich achter de Main tribune. In de winkels en bars op het circuit kun je betalen met een Creditcard of contant geld.

Is er, indien nodig, medische hulp van het Rode kruis beschikbaar rondom het circuit?

Ja.

Kan je bij het circuit een taxi regelen?

Ja, er zijn 4 plekken rondom het circuit waar taxi's te verkrijgen zijn. Deze bevinden zich rond de hoofdingang van het circuit, recht voor Gate 2, naast Gate 6 en bij de rotonde naast het Viena restaurant bij het industrie gebied achter het circuit.

Kan je bij het circuit een bus nemen?

Ja, je kunt gratis de shuttle bus nemen. Deze rijdt van donderdag tot zondag, rondom het circuit. Deze bus brengt je naar verschillende Gates en tribunes.

Wat is de beste tijd om richting het circuit te rijden op de dag van de race, als je in Barcelona verblijft?

Het circuit heeft aangeraden om op de racedag Barcelona om 07:00 's ochtends te verlaten. Op de andere dagen is 08:00 uur een goede tijd om te vertrekken.

Algemene informatie Spanje

Lokale tijd

Er is geen tijdsverschil tussen Nederland en Spanje.

Valuta

De valuta in Spanje is de Euro.

Betalen, pinpas of creditcard

Bankpassen en creditcards worden vrijwel overal geaccepteerd. Spanje heeft voldoende geldautomaten (cajero automático, redbanc, ATM).

Het verkeer

Houd rekening met het verkeer, het kan er druk zijn en er kunnen andere verkeersregels gelden dan in Nederland. Met een geldig Nederlands rijbewijs mag je in alle EU-landen rijden, mocht je in Spanje een auto willen huren.

Openbaar vervoer

Er is erg veel keuze wat betreft het Openbaar Vervoer in Spanje. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de metro, trein, bus of tram. Vaak gelden er bepaalde zones voor de bus, metro, trein of tram. Kijk van tevoren goed welk kaartje je moet hebben. Wat ook een aanrader is zijn de Hop-On-Hop-Off bussen. Deze dubbeldekkers met open dak rijden vaak langs alle bezienswaardigheden en belangrijke attracties, zo kun je de hoogtepunten van de stad in één dag bekijken.

Geloofsovertuiging

Er is geen officiële religie in Spanje. Het grotendeel van de populatie is rooms-katholiek. Spanje tolereert andere religies en mensen zijn daar vrij om hun religieuze overtuigingen te beoefenen, zolang ze zich niet bemoeien met de katholieken.

Kledingvoorschriften

Het wordt aangeraden om zomerkleding te dragen in verband met de warmte. In de wintermaanden kan iets warmere kleding aangenamer zijn. Wel wordt er verwacht respect te hebben voor de lokale gewoonten, vooral als je winkelt of bezienswaardigheden bezoekt.

Drinkwater

De kwaliteit van het drinkwater in Spanje verschilt per regio. Er kan veel kalk of chloor in het water zitten, wat gezondheidsrisico's met zich meebrengt.

Het kopen en nuttigen van alcohol

In Spanje mag je alcohol drinken vanaf 18 jaar. Alcohol is te koop in supermarkten of winkels. Het nuttigen van alcohol in het openbaar is verboden. Op het rijden onder invloed en openbaar dronkenschap staan hoge straffen.

Zonnebrand

Gebruik altijd een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor.

Noodnummers

In geval van nood kun je in Spanje de volgende noodnummers gebruiken:

  • Ambulance 061
  • Politie 091
  • Brandweer 080
  • Landelijk alarmnummer 112