0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

Isle of Man TT - Qualifying week 2019

De Isle of Man TT 2019
Welkom op het snelste eiland ter wereld!


Beleef een week vol zinderende snelheid op het Isle of Man! Het eiland waar heldhaftige strijders zich mengen in de ongekend spannende race op de bijna 61 km lange Mountain Course over de openbare wegen van het eiland 'Man'.

Boek direct!

 

Jouw verzorgde reis naar
de Isle of Man TT 2019


Het circuit staat bekend als supersnel en levensgevaarlijk. De vele obstakels (rotondes, trottoirbanden, stenen muren, heggen en gebouwen) maken het tot de meest spectaculaire en beruchte motorrace ter wereld. Bekijk hieronder de actiebeelden om alvast een voorproefje te krijgen. Wil jij dit live meemaken? Boek nu je reis bij SportStadion.

Meer informatie
 
 
 

Veelgestelde vragen


Wat is Isle of Man TT?
Isle of Man wordt gezien als dé meest iconische Motorrace van de wereld. Coureurs scheuren met ongelofelijke vaart over het eiland Isle of Man. Het is een wegrace die in de geschiedenis al vele helden heeft voortgebracht en voor ongelofelijk spectaculaire beelden en belevingen zorgt. De race wordt sinds 1907 verreden op een traject dat op de normale dagen gewoon een openbare weg is.


Hoe groot is het parcours?
Het parcours is 60 kilometer lang en slingert over het gehele eiland. De coureurs nemen ongelofelijke risico’s en rijden constant op het limiet of er overheen.

Heb ik een paspoort nodig om naar Isle of Man te reizen?
Ja, omdat het een reis betreft naar een niet EU land dien je in het bezit te zijn van een geldige ID kaart of paspoort.


Met wat voor munteenheid wordt er betaald op Isle of Man?
Er wordt met de Britse Pond betaald op de Isle of Man. Er zijn op het eiland verschillende pinautomaten beschikbaar. Naast de Engelse pond heeft het eiland ook een eigen munteenheid: de Manx pond.


De algemene voorwaarden