0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

TT-Assen MotoGP tickets - Bezoek het TT Circuit!

TT Assen (1 juli 2018)

TT-Assen MotoGP tickets 2018

Je MotoGP-tickes voor de TT Assen reserveer je vanaf half november weer op SportStadion.nl. Boek je TT Assen tickets op tijd, want afgelopen jaar was de Grand Prix stijf uitverkocht. Klik hieronder door naar het overzicht met MotoGP-tickets voor de race op Assen en wees er in 2018 ook bij!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

  1. MotoGP Tickets TT Circuit Assen 2018
    MotoGP Tickets TT Circuit Assen 2018

    29 juni 2018

    Per persoon vanaf € 25,00 p.p.

    Je MotoGP-tickets voor TT Circuit Assen (1 juli 2018) boek je eenvoudig en snel op Sportstadion.nl! Als officieel verkooppunt voor de TT in Assen garanderen wij je de beste tickets. Bekijk meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

TT Assen: een klassieker!


Al in de jaren '20 werd er met motoren gereden over Drentse wegen, onder de noemer van de TT. Destijds werd er niet gereden over een afgezet - en geasfalteerd - circuit, maar werden openbare wegen gebruikt die bestonden uit klinkers, of gewoon goed aangestampt zand. Inmiddels is de TT van Assen niet alleen een begrip binnen de Nederlandse motorracerij, maar over de hele wereld. Teams en rijders kijken elk jaar weer uit naar hun bezoek aan de Drentse piste en een overwinning in Assen weegt qua prestige zwaarder dan een zege op menig ander circuit.

TT Assen bezoeken


De TT is ieder jaar weer een enorm evenement, dat door de fans tot een waar feest wordt omgetoverd. Campings stromen vol met liefhebbers en zowel op als naast de tribunes is het drie dagen feest. Parkeren en overnachten kan vlakbij het circuit, maar Assen en omstreken hebben ook genoeg hotels te bieden als u de voorkeur geeft aan wat meer luxe. De stad Groningen ligt op zo'n twintig minuten rijden van het circuit, dus ook daar kunt u prima de nacht doorbrengen.

Reizen en parkeren bij de TT Assen


Parkeren is het makkelijkste bij één van de campings, waarna u voor vijf euro met een pendelbus van en naar het circuit wordt gebracht. Deze bussen rijden op vrijdag, zaterdag en zondag tussen station, campings en het circuit. Er zijn speciale beveiligde parkeerplaatsen beschikbaar gesteld voor bezoekers met motoren en voor wie er met de trein komt, zet de NS extra treinen in vanaf de vroege uurtjes. Overdag worden er ook extra treinen gebruikt en zijn de treinen ook langer. Allemaal om uw bezoek aan de TT zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De TT Assen 2017 in beeld


TT Assen 2017: Rossi wint na waanzinnige race