Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  of Chat met ons…

Klantenservice

Een bestelling plaatsen bij Motorsport Tickets

Wij willen het bestelproces voor jou graag zo eenvoudig mogelijk te maken. Je kunt je bestelling afronden nadat je bij een product op bestellen geklikt hebt. Je kan ook vanuit je winkelwagen je bestelling bevestigen. In het daaropvolgende scherm wordt om je persoonsgegevens gevraagd. Deze gegevens gebruiken wij om je bestelling te kunnen afronden en verzenden.

Je gegevens worden niet aan derden verstrekt zonder daar eerst jouw toestemming voor te vragen. Ook zullen wij, wanneer je dat wenst, je op de hoogte houden van ontwikkelingen op het gebied van de motorsport. Daarnaast word je op de hoogte gehouden van nieuwe acties. Voor de nieuwsbrief kun je je gemakkelijk aanmelden in het bestelproces maar ook via de volgende link Algemene Voorwaarden

Nadat je je gegevens hebt ingevuld kies je binnen dezelfde pagina je gewenste betaalmethode. Na het afronden van je betaling ontvang je een bevestiging van je bestelling per e-mail en zorgen wij voor de verdere afhandeling van je bestelling. Na het doen van je bestelling ontvang je uiterlijk één week voor het evenement de benodigde documenten. Als je een bestelling hebt geplaatst is het niet mogelijk deze te ontbinden ofwel herroepen. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Verwerking van je bestelling

Nadat je bij ons een bestelling hebt geplaatst krijg je altijd direct een bevestigingsmail. Mocht je deze na een half uur niet hebben ontvangen, neem dan contact met ons op zodat wij kunnen controleren of alles goed is gegaan.