Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

Klantenservice

Wat zijn de betaalmethodes bij SportStadion?

Je kan je bestelling bij ons op verschillende manieren betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle mogelijke betaalmethodes.

iDeal

85% van de Nederlanders die online bestellen, betalen via iDeal. Als je kiest voor iDeal word je direct naar de veilige omgeving van je eigen bank geleidt. Hiervandaan kun je direct de betaling voldoen. Het grootste voordeel van iDeal is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen.

Creditcard

We accepteren de volgende type creditcards: Visa, Mastercard en American Express. Voor het betalen met je creditcard brengen wij geen extra kosten in rekening.

Afterpay

Wanneer je een bestelling onder de €1000 plaats is het mogelijk voor de betaalmethode Afterpay te kiezen. Het bedrijf Afterpay is onze partner voor achteraf betalen. Je boekt je tickets vandaag en betaalt pas wanneer je je tickets en/of reisdocumenten hebt ontvangen. Op deze manier is het niet meer nodig om maanden voor vertrek al te betalen. Deze betaalmethode levert geen extra kosten op.

In3 (gespreid betalen)

Kies je voor In3 betaal je in 3 termijnen. Één derde nu, één derde over één maand, één derde over twee maanden. De meerprijs voor deze betaaloptie is €40,00 per bestelling. Gespreid betalen is mogelijk bij bedragen tussen de €100 en €3000.

Veelgestelde vragen in 'Betalen'