0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Klantenservice

Betaalmethodes bij Sportstadion.nl

Bij ons kunt je op verschillende manieren betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vindt je een toelichting op alle mogelijke betaalmethodes in onze webshop. Heb je vragen over de voor jou meest ideale betaalmethode of is er een andere manier waarop je wil betalen, neem dan gerust contact met ons op.

iDeal

85% van de Nederlanders die online een bestelling plaatst, betaald inmiddels met iDeal. Als je kiest voor iDeal wordt je direct naar de veilige omgeving van je eigen bank geleidt. Van hieruit kun je de betaling direct voldoen, zoals je dat gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDeal is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

Creditcard

Wij accepteren drie type credit cards op Sportstadion.nl. Te weten Visa, Mastercard en American Express. Voor het betalen met uw credit card brengen wij net als bij betalingen met iDeal geen extra kosten in rekening.

Afterpay

Wanneer je een reservering onder de 1.000 euro plaatst is het mogelijk om voor de betaalmethode Afterpay te kiezen. Het bedrijf Afterpay is onze partner in achteraf betalen. Je boekt je tickets vandaag en betaald pas wanneer je je tickets en/of bescheiden van ons ontvangen hebt. Op deze manier is het niet meer nodig om maanden voor vertrek naar het door jou geboekte sportevenement al te betalen. Voor deze betaalmethode berekenen we geen extra kosten door.

Veelgestelde vragen in 'Betalen'