SportStadion.nl is officieel partner van Max Verstappen

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

Klantenservice

Levering van je bestelling

Leverings- en servicekosten

Bij het plaatsen van je bestelling betaal je servicekosten. Deze kosten worden berekend aan het einde van het bestelproces en bedragen €8,50 per bestelling voor een adres binnen Nederland. Deze kosten worden berekend voor de verwerking van je bestelling evenals het verzenden per aangetekende post.

Levering van je bestelling

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons direct een bevestiging per e-mail. Na ontvangst van de betaling word je bestelling in orde gemaakt. Je ontvangt je tickets en/of reisbescheiden uiterlijk één week voor het evenement. Als je een last-minute boekt, dat wil zeggen binnen 1 week voor het evenement, versturen wij je tickets en/of reisbescheiden binnen 3 werkdagen na het maken van je bestelling. Zodra wij je pakket versturen ontvang je van ons een bevestiging per e-mail met dat je pakket verzonden is. Zodra onze verzendpartner het pakket scant, meestal die avond, ontvang je ook een e-mail met een Track and Trace code.
Wij versturen de postpakketten per aangetekende post. Dat betekent dat je bij ontvangst voor het pakket moet tekenen. Ben je niet thuis zal de postbode het de volgende dag nogmaals aanbieden. Mocht het dan ook niet lukken word je pakket 14 dagen bewaard bij een afhaalpunt bij je in de buurt. Hier kan je je pakket op vertoon van je identificatiebewijs afhalen.