0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

Orange Experience Barbecue

Status: beschikbaar

€ 40,00 p.p. i
Prijsdetails:
  • Exclusief € 8,50 servicekosten o.b.v. verzending binnen Nederland
Als je ergens kunt genieten van een heerlijke Barbecue is het wel in Duitsland. De Duitsers weten als geen ander hoe je geniet van heerlijke vleesgerechten onder het genot van een verfrissend Duits biertje. Laat het Oranje legioen zorgen voor de gezelligheid en je hebt de perfecte match.

Boek nu de Orange Experience Barbecue en maak jouw Formule 1-reis naar Frankfurt en Hockenheim compleet!
  • Orange Experience Barbecue
  • Orange Experience Barbecue
  • Orange Experience Barbecue
  • Orange Experience Barbecue
  • Orange Experience Barbecue
  • Orange Experience Barbecue

SportStadion biedt in samenwerking met het Novotel Frankfurt City en Mercure Hotel & Residenz haar gasten een unieke Orange Experience Barbecue aan. Na de kwalificatie op zaterdag, wanneer je voldaan terugkeert van een dag op de Hockenheimring kan je deelnemen aan een groepsbarbecue op het prachtige terras van het Mercure Hotel & Residenz Frankfurt.

Gemakkelijk, Gezellig en vooral erg lekker!

Wat staat je wachten?

- Een heerlijk barbecue buffet met onbeperkt vlees zoals Spareribs en Duitse Bratwurst
- Brood, salades, gegrilde groenten en een selectie van sauzen
- Inclusief twee drankjes; keuze uit bier, wijn of frisdrank
- Een gezellig samenkomen van Nederlandse racefans vanuit heel Nederland
- Een ideale afsluiting van een dag vol race actie op de Hockenheimring

Waar en wanneer?

De Barbecue vind plaats in de terrastuin van het Mercure Hotel en Residenz Frankfurt. Overnacht je in het Novotel Frankfurt? Geen probleem! De hotels bevinden zich op 6 minuten lopen van elkaar. Het Barbecue buffet zal geopend worden op zaterdag 27 juli 2019 om 20:00 uur. Tot 22:00 uur heb je de tijd om gebruik te maken van het buffet. Uiteraard kan je na het sluiten van het buffet nog genieten van een drankje in de hotel bar, waar een ruime selectie aan bieren en dranken wordt geserveerd.

Extra consumpties

Bij deze barbecue zijn twee drankjes inclusief, eventuele extra dranken kan je op de avond bijkopen. De extra dranken dienen op locatie contant betaald te worden. De bar zal deze avond geopend zijn tot 02:00 uur, zo kun je ook na de barbecue de avond gezellig afsluiten onder het genot van een drankje.

Voor deze avond hebben we een speciaal dessert samengesteld. Het dessert, welke bestaat uit 3 soorten ijs en vers fruit is op locatie verkrijgbaar voor slechts €4,50 (te betalen in contanten). 

Allergieën

Mocht je allergieën hebben neem dan contact met ons op. Wij kunnen je op basis van je allergieën adviseren wel of niet te boeken.

Looproute vanaf het Novotel naar het Mercure


Deelname

Deze barbecue is samengesteld voor de gasten die vanuit SportStadion de eigenvervoersreis met overnachtingen in het Novotel of Mercure hebben geboekt. Het is niet mogelijk om aan dit arrangement deel te nemen wanneer je niet een van deze twee reizen geboekt hebt.
Locatie Hockenheim
Uitverkocht Nee
Datum Aanvang 27 jul. 2019
Datum Eind 27 jul. 2019
Categorie Nee
Array Nee
Geldig voor Zaterdag
Zitplaats / Staanplaats Nee
Extra Nee
Sterren Nee