0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren? Bel 050 541 2436 of Whatsapp via 06-82910934 of Chat met ons…

Pers & Media | Motorsport Fan Village

Persbericht
Groningen, 28 maart 2019

Motorsport Fan Village 2019

Tijdens het Grand Prix weekend in Oostenrijk van donderdag 27 juni tot en met maandag 1 juli 2019, worden Nederlandse fans verwelkomd in de Motorsport Fan Village. Dit unieke concept biedt duizenden bezoekers een fantastisch samenkomen direct naast de Red Bull Ring en overnachtingsmogelijkheden voor ruim 4.500 fans.

Na een ongekend succesvolle eerste editie met de Max Verstappen Village zijn we dit jaar terug en zullen we met duizenden Nederlands gaan voor een geweldig Formule 1 feest! Ook dit jaar zal de Red Bull Ring weer oranje kleuren en hopen we op een eindoverwinning voor Max Verstappen.

The Green

Formule 1-fans kunnen op de Motorsport Village in een eigen tent, caravan, camper of vouwwagen verblijven. Gasten kunnen deze campingpitch geheel naar eigen wens inrichten.

VIP Village

Deze afgesloten area omvat een ruime keuze aan prefab accommodaties en beschikt over een eigen douche- en toiletruimte.

The Hangout

The Hangout is het hart van de Fan Village. Hier kan iedereen genieten van lekker eten en drinken, muziek en entertainment, F1 activiteiten en kinderactiviteiten. The Hangout is de ideale plek om te relaxen na een dag vol actie op de Red Bull Ring en om nieuwe vriendschappen te sluiten.

Sfeer impressie Fan Village 2018

Facebook event
Op de volgende pagina delen wij gedurende het evenement updates en foto's. Facebook event | Motorsport Fan Village 2019


***** PERSUITNODIGING *****
Vanaf donderdag 27 juni opent de Motorsport Fan Village zijn deuren voor de meest gepassioneerde Formule 1-fans. Pers en media is van harte welkom om samen met het ruim 4.500 personen tellend fanlegioen het festivalterrein te zien en de passie en enthousiasme voor de sport vast te leggen.

Aanmelden
Stuur een mail met naam, telefoonnummer, e-mail, afzender media/ pers naar SportStadion - Dennis van der Veen, persvoorlichter Motorsport Fan Village - info@sportstadion.nl. Laat mobiele contactgegevens achter om live updates te kunnen ontvangen vanaf de locatie.

Na aanvraag ontvang je een bevestiging en een perstoegang tot de Motorsport Fan Village.

Adresgegevens:
Birkachweg 17
8724 Spielberg
Oostenrijk
----------------------
Noot voor de redactie
Voor meer informatie over dit persbericht of verzoek voor beeldmateriaal kun je contact opnemen met Dennis van der Veen, persvoorlichter Motorsport Fan Village Sportstadion:

mail: info@sportstadion.nl.