SportStadion.nl is officieel partner van Max Verstappen

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436 of Chat met ons…

Hospitality ticket Arsenal - Burnley (5-7 mei 2018)

Status: Uitverkocht

Normale prijs: € 249,00 p.p.

Speciale prijs:   € 219,00 p.p.

i
Prijsdetails:
  • Exclusief € 8,50 servicekosten o.b.v. verzending binnen Nederland
Bezoek Arsenal in het prachtige Emirates Stadium in Londen voor de wedstrijd tegen Burnley in het weekend van 5 mei. Boek hier je tickets voor deze wedstrijd in de Premier League. SportStadion mag zich als enige in de Benelux officieel partner van Arsenal noemen en biedt een prachtig hospitalitypakket in het Emirates Stadium aan.
  • Hospitality ticket Arsenal - Burnley (5-7 mei 2018)
  • Hospitality ticket Arsenal - Burnley (5-7 mei 2018)
  • Hospitality ticket Arsenal - Burnley (5-7 mei 2018)

Bezoek Londen voor deze wedstrijd tussen Arsenal en Burnley. Arsenal, met Lacazette, Alexis Sanchez en Koscielny in de gelederen, wil zich dit seizoen weer serieus gaan mengen in de titelstrijd. Thuiswedstrijden in het Emirates Stadium zijn een fantastische beleving: Een prachtig vormgegeven stadion, de mooiste grasmat van de Premier League en een uitzicht op het veld om je vingers bij af te likken.

Club Level

Club Level stoelen zijn plaatsen op een bijzondere locatie. De ring is voorzien van slechts acht rijen en biedt uitstekend zicht op het veld. Je zit op dezelfde hoogte als de Arsenal directie en sponsoren. Naast een aparte stadioningang heb je toegang tot verscheidene bars, restaurants en lounges waar je voorafgaand aan de wedstrijd iets kunt eten en drinken (niet inbegrepen). De drankjes die in de rust van de wedstrijd staan op de tafels worden aangeboden door Arsenal en zijn inbegrepen.

Stadiontour, museumtour en shopvoucher

Een voetbalticket voor een thuiswedstrijd van Arsenal is bij SportStadion altijd inclusief een gratis stadiontour, museumtour en voucher voor de Arsenal store (The Armoury) ter waarde van vijf Britse ponden.

Let op: Deze wedstrijd staat ingepland in het weekend van 5 mei 2018. De FA heeft nog geen definitieve datum in dit weekend vastgesteld. Het is mogelijk dat de wedstrijd gespeeld wordt op zaterdag, zondag en bij uitzondering op de vrijdag of maandag. Uiteraard blijft uw ticket altijd geldig voor de dag waarop de wedstrijd gespeeld wordt. SportStadion doet geen restituties indien de wedstrijd wordt verplaatst tussen het moment van boeken en het evenement zelf.
De tickets voor deze wedstrijd versturen wij omstreeks twee weken voor de wedstrijd naar je toe.
Locatie Emirates Stadium
Uitverkocht Nee
Datum Aanvang 5 mei 2018
Datum Eind 5 mei 2018
Categorie The Kit Room
Type Volwassenen
Geldig voor Wedstrijddag
Zitplaats / Staanplaats Zitplaats
Extra Genummerde plekken, Overdekte plaatsen, Videoscherm aanwezig
Sterren **