0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Hospitality ticket Arsenal - Crvena Zvezda (2 nov. 2017 20:05 uur)

Status: Uitverkocht

€ 59,00 p.p.
Bezoek Arsenal in het prachtige Emirates Stadium in Londen voor de wedstrijd tegen Crvena Zvezda op 2 november. Boek hier je wedstrijdtickets voor deze wedstrijd in de Europa League. SportStadion mag zich als enige in de Benelux officieel partner van Arsenal noemen en biedt een prachtig hospitalitypakket in het Emirates Stadium aan.
  • Hospitality ticket Arsenal - Crvena Zvezda (2 nov. 2017 20:05 uur)
  • Hospitality ticket Arsenal - Crvena Zvezda (2 nov. 2017 20:05 uur)
  • Hospitality ticket Arsenal - Crvena Zvezda (2 nov. 2017 20:05 uur)

Bezoek Londen voor deze wedstrijd tussen 'the Gunners' Arsenal en Crvena Zvezda in de poulefase van de Europa League op donderdag 2 november 2017 om 20:05 uur. Arsenal, met Lacazette, Alexis Sanchez en Koscielny in de gelederen, speelt dit jaar in de Europa League en is vastberaden dit toernooi op haar naam te schrijven om rechtstreekse plaatsing voor de Champions League af te dwingen. Thuiswedstrijden in het Emirates Stadium zijn een fantastische beleving: Een prachtig vormgegeven stadion, de mooiste grasmat van de Premier League en een uitzicht op het veld om je vingers bij af te likken.

Club Level

Club Level stoelen zijn plaatsen op een bijzondere locatie. De ring is voorzien van slechts acht rijen en biedt uitstekend zicht op het veld. Je zit op dezelfde hoogte als de Arsenal directie en sponsoren. Naast een aparte stadioningang heb je toegang tot verscheidene bars, restaurants en lounges waar je voorafgaand aan de wedstrijd iets kunt eten en drinken (niet inbegrepen). De drankjes die in de rust van de wedstrijd staan op de tafels worden aangeboden door Arsenal en zijn inbegrepen.

Stadiontour, museumtour en shopvoucher

Een voetbalticket voor een thuiswedstrijd van Arsenal is bij SportStadion altijd inclusief een gratis stadiontour, museumtour en voucher voor de Arsenal store (The Armoury) ter waarde van vijf Britse ponden.

Deze wedstrijd is door de UEFA vast gezet op 2 november 20:05 uur Engelse tijd.
Let op! In Engeland is het 1 uur vroeger dan in Nederland.

De tickets voor deze wedstrijd versturen wij omstreeks twee weken voor de wedstrijd naar je toe.
Locatie Emirates Stadium
Uitverkocht Nee
Datum Aanvang 2 nov. 2017
Datum Eind 2 nov. 2017
Categorie Club Level
Type Volwassenen
Geldig voor Wedstrijddag
Zitplaats / Staanplaats Zitplaats
Extra Videoscherm aanwezig, Overdekte plaatsen, Genummerde plekken
Sterren *****